W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 5 Ekim 2015 #11 PIXELproduct dedi: Mcafee AntiVirüs programını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu kullanırsan tabii ki bir şey bulamaz. İlk olarak Kaspersky'yi indirip tam tarama yap. Daha sonra Malwarebytes ile tarama yap. Tarayıcında garip garip reklamlar çıkıyorsa AdwCleaner ile tara.
PIXELproduct dedi: Mcafee AntiVirüs programını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu kullanırsan tabii ki bir şey bulamaz. İlk olarak Kaspersky'yi indirip tam tarama yap. Daha sonra Malwarebytes ile tarama yap. Tarayıcında garip garip reklamlar çıkıyorsa AdwCleaner ile tara.
PIXELproduct Hectopat Katılım 1 Ekim 2015 Mesajlar 9 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Enerji sistemleri tekniker adayı (öğrenci) 8 Ekim 2015 #12 bana yardım eden herkese teşekkür ederim sorunum çözüldü sadece disk temizleme yaptım hızlandı (tabiki bazı proğramlar slindi )
bana yardım eden herkese teşekkür ederim sorunum çözüldü sadece disk temizleme yaptım hızlandı (tabiki bazı proğramlar slindi )