Asus N550JK-CN167D - İncelemem

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda incelemesi var.

Hayırlı olsun. Ben de bu laptobun geçen seneki modeli olan N56VZ'yi kullanıyorum. Asus kalitesini bozmadan seriyi devam ettirmiş demek ki. İnşallah güzel bir şekilde yıllarca kullanırsın. Ben Asus'tan memnunum açıkçası.

Benim dediğim program ile aynı şeyler'i yapabiliyorsun. Arayüz resmini gönderebilme imkanın var mı?

bu şekilde bende ki

Teşekkürler. Sizinki 8gb mı 16gb mı geldi? 16gb a yükseltsem sizce performans çok fark eder mi?

Advanced'e çevirirsen aşağıdan arkadaşın attığı resimdeki gibi olacak görüntüsü.

16 GB'lık almıştım ben. Hiçbir fark göremezsin. 8 GB RAM de bugün için gayet yeterli. Onun yerine SSD almaya çalış.

Teşekkürler, advanced dha iyi yaptı SSD alcağım ilerde. SSD için yer varmı ki içinde ?

N550 için tam olarak bilmiyorum tabii ama N56VZ için zamanında araştırmıştım nasıl oluyor diye. Harddisk'in bulunduğu yuvaya SSD'yi takıyorsun. Daha sonra dönüştürücü aparat satın alıp optik sürücü yerine o aparatı takacaksın. Aparatın içine Harddisk'i monte edeceksin. N550'nin içinde mSATA yuvası yoksa bundan başka çaren yok. Tam emin değilim ama yok diye biliyorum.

Peki teşekkürler

Arkadaşlar ürünü yeni aldım ve ürünle ilgili canımı sıkan bir durumla karşılaştım. Vida ağızları aşınmış durumda ve alt kapağın vidalara yakın bölgeleri deforme olmuş durumda. Benzer bir durumla karşılaşan var mı? Kasanın alt kısmını inceleyerek dönüş yapabilir mi?

Resim yükleyemedim, hata veriyor.

Bende öyle bir durum yok. Tertemiz. Ürünü nereden aldınız? Belki garanti görmüş ve iade almış bir cihazı satmış olabilirler :S

İnternet üzerinden baya bilindik bir firma, ismini problem yarın sonuçlanıncaya kadar yazmam doğru olmaz. Vidalarda ve alt kapağın kasa ile birleştiği bölümde deformasyon olup olmadığını öğreneyim ilk aşamada yeter. Normalde sıfır ve bu fiyattaki bir üründe olmaması gereken bir durum. İnsan verdiği paraya acıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20140612_182922.jpg
    372,8 KB · Görüntüleme: 514
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…