Asus N550JK-CN167D - İncelemem

Teşekkürler, advanced daha iyi yaptı SSD alacağım ilerde. SSD için yer var mı ki içinde ?

N550JV için konuşuyorum, SSD için ayrıca yer yok. Ben HDD çıkardım ve yerine 256GB SSD taktım. Bluray bulunduğu için sökmedim ama DVD-RW olsaydı kesin aparat ile değiştirirdim

Ayrıca tavsiyede bulunayım, bir flashdiske Asus Backtracker ile yedekleme alın. Tam olarak yedek olmuyor, fabrikadan aldığınızda Windows 8 önyüklü olarak geldiği şekilde format atmanızı sağlıyor. Bir flashdiski bu şekilde kenarda tutarsanız, bir sorun yaşadığınızda sıkıntı yaşamadan format atabilirsiniz, aynı zamanda HDD'nin içinde de bu kurtarma bölümü oluyor. Ayrıca SSD taktığınızda da "Backtracker" ile kurulum yaparsanız, biostan "secure boot" özelliğini kapatmadan hazır kurulum yapabilirsiniz.

Telefonda anca bunu yapabildim, kırmızı alan içindeki deformasyonlar kasanın 4 köşesinde de var. Ve vida ağızlarındaki boya aşınmış durumda.

Dosya Ekleri

• IMG-20140612-WA0006.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 672
  • IMG-20140612-WA0005.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 690
  • IMG-20140612-WA0004.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 608
Telefonda anca bunu yapabildim, kırmızı alan içindeki deformasyonlar kasanın 4 köşesinde de var. Ve vida ağızlarındaki boya aşınmış durumda.

Şimdi sen işaretli gösterince fark ettim. Onlar bende de var. yanlardaki o çıkıntılar tasarımla alakalı sanırım. Deforme gibi gelmedi bana. Kasanın kendi şekli o

Şimdi sen işaretli gösterince fark ettim. Onlar bende de var. yanlardaki o çıkıntılar tasarımla alakalı sanırım. Deforme gibi gelmedi bana. Kasanın kendi şekli o
Bendekiler dört tarafta belirgin vaziyette. Vidalarda da boya soyulması ve deformasyon mevcut. İlerde servislik bir durum olduğunda cihazı bu vidalar aşınmış diyerekten servis kapsamında almamazlık etmesinler?

Bendekiler dört tarafta belirgin vaziyette. Vidalarda da boya soyulması ve deformasyon mevcut. İlerde servislik bir durum olduğunda cihazı bu vidalar aşınmış diyerekten servis kapsamında almamazlık etmesinler?

Hmm bir problem olabilir belki o zaman. İçinize sinmiyorsa aldığınız şirket ile görüşüp iade edin yenisini isteyin.

Selam beyler. Bende bu laptopu almayı düşünüyorum. Araştırdım gayet güzel fakat araştırırken çelişkili bilgiler yüzünden ekran kartini gddr5 mi yoksa ddr3 mü oldugunu hala anlayabilmiş değilim. Sizler kullanıcı olarak net bir şey söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu hiç bilmiyorum eve gidince bakarım.

DDR3 ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…