Asus N550JK-CN167D - İncelemem

Hayırlı olsun buna format attıktan sonra stabil çalışıyor mu ?

Evet stabil çalışıyor herhangi bir sorun yok.

Dizi oyun oynarken ısıtıyor mu ?

Isınma değerlerini videoda görebilirsiniz. Çok rahasız edici ateş gibi ısınma olmuyor ama uzun süre sonunda w tuşundaki eliniz sıcaktan rahatsız olabiliyor. Bu incelikte bir laptop için yeterince sessiz ve soğuk.

MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
Çok iyi olmuş sağolun ama bunun muadili Monster Abra A5 ler var hangisi daha iyidir acaba?Kalitesi, performans yeterliliği vb. bakımından

Ben hayatımda monster kullanmadım, inceleme fırsatımda olmadı maalesef. Ama düşüncem asusun daha iyi olduğu yönünde. Gerek malzeme kalitesi, gerek tasarımı, markası vs. Monsteri atsan atılmaz, satsan satılmaz aldıktan sonra. Bence asusu tercih edin

Ürünün bildiğim kadarıyla bataryası çıkmıyor. Peki bu bir müddet sonra bataryanın ölmesi gibi veya diyelim oyun oynuyacaz bataryası fişi takılı olmayınca bilgisayarın performansı düşmesi ondan dolayı fişe takmamız gerektiği zaman bataryanın yavaştan ölmeye başlaması gibi bir olay teşkil etme durumu söz konusu değil mi?

Cep telefonlarında bulunan devre kesiciler mevcut diye biliyorum. %100 olduktan sonra pil devre dışı kalıyor diye hatırlıyorum Yüzde yüz emin miyim bundan? Hayır, ama bir çok yerde okumuştum.

Prizde kullandığın sürece batarya ömrü yükenmez, prizden çıkarttığında batarya aktif oluyor. Onun dışında sadece elektrik kesintisinde kurtarma görevi için çalışıyor oda ömrü tüketmez.
İşletim sistemi olarak hangisini kullanıyorsun ?
Win8'den aşağısını desteklemiyor, driverler sorun yaratıyor. Win8.1 pro var şuan.
Cep telefonlarında bulunan devre kesiciler mevcut diye biliyorum. %100 olduktan sonra pil devre dışı kalıyor diye hatırlıyorum Yüzde yüz emin miyim bundan? Hayır, ama bir çok yerde okumuştum.

Aynen öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asruh03,
Ben de Asus n550jk almayı düsünüyorum, fakat ürünün ekran kartı ddr3 oldugu için kafamı kurcalıyor ve sen oyun oynarken bir sıkıntı var mı? Öneriyor musun bu laptobu ve ısınma durumundan biraz bigi verir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun ASUS G550 JK ile arasındaki farklar nelerdir ? Alınacak olsa ilk hangisi alınmalı ?

Isınma sorunu çok az. ne oynamak istediğinize bağlı Şu anki oyunları rahat oynarsınız. 1-2 sene içinde çıkacak oyunları lov-mid belki high ayararda oynarsınız. 60fps istiyorsa low. 30 desen mid de takılırsın. oyun için bence bu fiyata çoğu laptop aynı performans verir. Performans için gpuboss fln gibi sitelerden bakabilirsiniz. Yada notebookcheck.

İyi bir oyun performansı için 3.5-4 bin lira lazım bence. Onun dışında laptop güzel yani. AC Black flag oyununu çok güzel oynuyorum yani.

Öncelikle hayırlı olsun ASUS G550 JK ile arasındaki farklar nelerdir ? Alınacak olsa ilk hangisi alınmalı ?

Karşılaştırın hangi özellik daha çok ihtiyacınız varsa ona göre seçin =] sizin dediğiniz model tasarım olarak daha güzel geldi bana

battlefield 4 multiplayerda shangai haritasında test eder misin ?

sol üst köşede sizin de ısınma yapıyor mu oyunlarda? ayrıca hafiften disk okuma sesi geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…