Asus N550JK-CN167D - İncelemem

windows 8.1 kurulumu sırasında orjinal windows mu yukledin ve

Arkadaş konuya arada baksa çok iyi olacak... HDD'den ses geliyor mu sizin de tıkırtı cızırtı gibi?

battlefield 4 multiplayerda shangai haritasında test eder misin ?
maalesef o oyuna sahip değilim. ama çok rahat çalıştırır.

sol üst köşede sizin de ısınma yapıyor mu oyunlarda? ayrıca hafiften disk okuma sesi geliyor mu?
ısınma yapan tek yer ekranın altında asus yazan yerin hizasındaki metal kısım. f8 ve f9 un üst tarafları. aşırı ısınıyor 2 saniye elini tutamazsın. onun dışında her yer buz gibi. tak tuk ses de gelmiyor

windows 8.1 kurulumu sırasında orjinal windows mu yukledin ve

hayır orjinal değil.

Arkadaş konuya arada baksa çok iyi olacak... HDD'den ses geliyor mu sizin de tıkırtı cızırtı gibi?

gelmiyor benden hiç.

Hayırlı uğurlu olsun. Süper seçim yapmışsınız, Asus kral marka .

Teşekkürler. Alalı 4 ay olmuş. Çok memnunum. Güçlü oyunlarda ısınmasa tam olacaktı ama zaten oyun derdim değil. Oyunlarımı PS4 de oynuyorum. Photoshop gibi programlarda tık demedi.

Son düzenleme:
Windows 8.1 proyu kaç liraya yüklettin ve orjinal olanla bir farkı varmı

Monster almayı düşünüyordum ama bizzat ürünleri test edince gerçekten çok ciddi ısınma sorunları olduğunu görünce almamaya karar verdim.Senden ricam işlemciyi prime95 programı ile tam yükte çalıştırman sıcaklık değerlerine bakman ama önemli olan işlemcinin çalışma frekansı onuda görev yöneticisinden gösterirsen sevinirim.Sürekli render alacağım için çok önemli.

Resime bakarsam hangi şartlar altında çalıştığımı görüceksin

Dosya Ekleri

• 12312312312.png
    157,2 KB · Görüntüleme: 478
Arkadaşlar mimarlık öğrencisiyim. N550JK mı yosa N550JV modelini mi satın almalıyım? Autocad yazılımı da kullanıyorum, SSD performansıma çok etki eder mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

yeri var mı bilmiyorum ama normal HDD yi çıkartıp SSD takabilirsiniz. HDD yi de bir HDD kutusuna yerleştirip Harici HDD olarak kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…