Asus N550JK-CN167D - İncelemem

Hocam Watch Dogs Fps testinde kullandığın programın adı ne? Fps'yi gpu kullanımını v.b gösteren. @RaveN Tattoo

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksik driver olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
windows 8.1 yüklü bende. bu pc nin yanında verilen sonicmaster subwoofer ı çalıştıramadım. nasıl çalıştırılıyor acaba ? driverı da eksik değil sanırım. relatek fln yüklü hep

Hayırlı Olsun.

Beyler bende laptop alacağım ama asus n550 jk ile lenovo y50 arasında kaldım y50 i gören varmi ekran Çitalari çok kalın diyorlarda sizce nasıl

Bi sorum olacak bu laptopta assasin creed unity oynuyorum işlemci sıcaklıgı max 88 derece gördü.Sogutucu yok.Havalandırma kanalını engellemicek şekilde hava alacak şekilde altına kitap koyup yüksekte çalıştırıyorum.Normal mi

grafik ayarlrını yüksek yapmayın. anti alaising vsync falan kapatın. Çok ısınma HDD ve Ekran kartına zarar verebilir. Soğutucu almanızı öneririm.

oncelikle size incelemenize eklemenizi oneririm gtx850m antialising ayarlarini acabilcek gucte degil fxaa tan oteye gidemez

ilaveten unityide 1920x1080 cozunurlukte calisriramadi anti aliasing kapali olsa dahi 1600x900 ( tam ekran icin 1440x900) oluo ama oyun sorunlu olduu icin fps 15 e kadar dusuo bende duscekse azami 25 olsun die 1280 de oynuorum

bole oynadiim halde max sicaklik 87 yi goruyor sogutucu almak farz

ama sogutucununda pek bi fadasi olmadigini soler cogu kisi sogutucu alirken laptop tabanina dikkat etmek lazim giderken klavuzuda goturcem icinde laptop tabani var ona gore sogutucu alicam cift fanli

Yaptığınız inceleme üzerinden biraz zaman geçmiş.
Acaba şuan ki izlenimleriniz ilk gün ki izlenimleriniz ile aynı mı?
2800-2900 TL verilip bu laptop alınırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…