D dogukan8602 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #1 Herkese iyi günler. Bu bilgisayarda bütün sistem gereklerinin uymasına karşın Nvidia denetim masasına girdiğimde shadow play hazır değil yazısıyla karşılaşıyorum. Sizce sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2014
Herkese iyi günler. Bu bilgisayarda bütün sistem gereklerinin uymasına karşın Nvidia denetim masasına girdiğimde shadow play hazır değil yazısıyla karşılaşıyorum. Sizce sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Ağustos 2014 #2 GT 750M desteklemiyor bildiğim kadarıyla. Nvidia sitesinde GTX kartların desteklendiğini belirtmiş. Şu yöntemi bir dene: Nvidia Ekran kartlarında ShadowPlay Desteğini Çalıştırmak | Technopat Sosyal
GT 750M desteklemiyor bildiğim kadarıyla. Nvidia sitesinde GTX kartların desteklendiğini belirtmiş. Şu yöntemi bir dene: Nvidia Ekran kartlarında ShadowPlay Desteğini Çalıştırmak | Technopat Sosyal
Mehmet Salih Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #3 Ekran kartın gtx değil. Sadece gtx ekran kartlarında shadow play görebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2014