S secretdanger Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2014 #1 Asus n55ojv kurulum yaparken bluetooth hata verdi öyle kaldı. Yardımcı olursan recep kardeş çokkk sevinirim. Recep Baltaş dedi: Optimus olduğundan dolayı aslında ekran kartında takılıyorsunuz gibime geliyor. Şunu uygulayın: Intel + nVidia Optimus Mavericks Kurulumu Genişletmek için tıkla... Recep Bey ekran kartında demişsiniz bu hata ile ilgili ama ne yaptıysam olmadı takıldı kaldı. ilerlemiyor. Hata ile ilgili resim ekledim sabahtan bu yana biosta onu ac onu kapa GraphicsEnabler=Yes No diye yazmaktan bi şekil oldum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Asus n55ojv kurulum yaparken bluetooth hata verdi öyle kaldı. Yardımcı olursan recep kardeş çokkk sevinirim. Recep Baltaş dedi: Optimus olduğundan dolayı aslında ekran kartında takılıyorsunuz gibime geliyor. Şunu uygulayın: Intel + nVidia Optimus Mavericks Kurulumu Genişletmek için tıkla... Recep Bey ekran kartında demişsiniz bu hata ile ilgili ama ne yaptıysam olmadı takıldı kaldı. ilerlemiyor. Hata ile ilgili resim ekledim sabahtan bu yana biosta onu ac onu kapa GraphicsEnabler=Yes No diye yazmaktan bi şekil oldum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Mayıs 2014 #2 NVDA Kext'lerini sildiniz mi?