N550JV ile en son El Capitan surumunu basari ile kurdum. Bluetooth bile calisiyor ki bunun calistigini soyleyen tek kisi gormemistim. Cep telefonundan tethering acarak, calismayan wifi yerine bile kullanabiliyorum. Aslinda onun da calisabilecegine eminim ben.
Ufak tefek sorunlar var zaman icinde cozulebilir acelesi yok. Batary a %0 gosteriyor. Ses birseyle cakisiyor herhalde. Mikrofon kayit ediyor gibi ama su an icin ses cikmiyor. Basta ses cikti. Su an icin yok.
Ama ekran karti en buyuk sikintim. HD4600 bu malum. 7 mb gorunuyor. Ekranda goruntu var ama calisiyor denmez. Bozukluklar var ve zaten aero efektleri yok Mac te ne deniyorsa buna. Cok kolay bir cozum yolu olduguna da eminim ama ya anlatimlar cok karisik, ya temel bilgilerdeki eksiklikten yok yere zaman harciyorum. Ustelik biri cikiyor HD5000 surucusu ile yaptim diyor bir baskasi baska turlu. Bu cihaz icin olan Asus kextleri var- icinde Fake PCI ID HD4600-4400 ve sade Fake PCI ID diye iki kext var. Sadece kurulumla olmuyor. Biyerlere biseyler yazmak lazim.Soyle acik ve secik anlatacak biri yok mu?