Merhabalar.
3 Ay kadar önce Asus N 551 V laptop aldım ve El captain kurmak istiyorum. Uyum ve driver konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? Bu işe hiç kalkışmamak daha mı mantıklı ? Bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.
El Capitan kurulur. Cihazın Optimus özellikli ise GTX 960M kullanamazsın. HD530 ile kullanabilirsin. Cihazın Wi-Fi kartı Intel ise, OS X desteklemiyor. USB Wi-Fi adaptör kullanabilirsin. Eğer sadece bir merak ile denemek istiyorsan uğraşmayı da göze almalısın. Ayrıca başlamdan önce başarılı kurulumları konularını ve rehberleri incele. OS X El Capitan RAW 10.11.6 Güncel Kurulum İmajı
El Capitan kurulur. Cihazın Optimus özellikli ise GTX 960M kullanamazsın. HD530 ile kullanabilirsin. Cihazın Wi-Fi kartı Intel ise, OS X desteklemiyor. USB Wi-Fi adaptör kullanabilirsin. Eğer sadece bir merak ile denemek istiyorsan uğraşmayı da göze almalısın. Ayrıca başlamdan önce başarılı kurulumları konularını ve rehberleri incele. OS X El Capitan RAW 10.11.6 Güncel Kurulum İmajı
Cevap için teşekkür ederim. Boot menusune girdikten sonra install yapamıyorum. İnstall başlıyor fakat 20 saniye sonra system uptime in nanoseconds: 1076744996 diye bir satır geliyor ve orada takılı kalıyor.
Bios ayarlarını konularda anlatıldığı gibi yaptım. Az önce verdiğiniz linkleri de inceledim o ayarları da aynı şekilde uyguladım fakat değişen birşey yok. Usb port 2.0 kullanın diyor ama benim pc de sanırım 3.0 portlar