Asus N551 V OS X El captain kurulumu

okanbasalan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
3 Ay kadar önce Asus N 551 V laptop aldım ve El captain kurmak istiyorum. Uyum ve driver konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? Bu işe hiç kalkışmamak daha mı mantıklı ? Bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.

İşlemci : İntel(R) Core(TM) i7-6700 HQ CPU @2.60 Ghz 2.59 Ghz
Ram : 16 Gb
Ekran kartı : NVIDIA GEFORCE GTX 960M
Hdd: 2 TB

El Capitan kurulur. Cihazın Optimus özellikli ise GTX 960M kullanamazsın. HD530 ile kullanabilirsin. Cihazın Wi-Fi kartı Intel ise, OS X desteklemiyor. USB Wi-Fi adaptör kullanabilirsin. Eğer sadece bir merak ile denemek istiyorsan uğraşmayı da göze almalısın. Ayrıca başlamdan önce başarılı kurulumları konularını ve rehberleri incele.
OS X El Capitan RAW 10.11.6 Güncel Kurulum İmajı

Cevap için teşekkür ederim. Boot menusune girdikten sonra install yapamıyorum. İnstall başlıyor fakat 20 saniye sonra system uptime in nanoseconds: 1076744996 diye bir satır geliyor ve orada takılı kalıyor.

Bios ayarlarını konularda anlatıldığı gibi yaptım. Az önce verdiğiniz linkleri de inceledim o ayarları da aynı şekilde uyguladım fakat değişen birşey yok. Usb port 2.0 kullanın diyor ama benim pc de sanırım 3.0 portlar

Malesef olumsuz

yarın en baştan dmg dosyasını tekrar oluşturarak başlayacağım yardım için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…