ASUS N551VW İyi Mi?

rocker0018

Kilopat
Daha fazla  
Beyler ben ASUS N551VW almayı düşünüyorum oyun için özellikle GTA V için diğer oyunlar pek umrumda değil şuanlık. Bu laptopa sahip olan arkadaşlar GTA V'de Full ayarlarda kaç FPS aldığını yazabilir mi çünkü FPS'ye göre alıcam. Ve bu laptop geleceğe dönük olurmu gelecek oyunları oynatır mı? Örnek BATTLEFİELD 1 gibi. Hatta GTA VI biliyorum saçma oldu GTA VI demem ama oynartırsa iyi olur. Daha GTA VI'la ilgili hiçbişey duyurulmadı ama tahmin sonuçta. He bu arada leptopta sorun var mı? Bazı arkadaşlar ışık sızması olduğunu söylemiş doğru mu?
Ve son olarak ısı değerleri nasıl? Çünkü aldığımda bütün gün GTA V oynadığım zamanlar fazlasıyla olacak.

Özellikleri:

İ7 6700HQ 2.6 GHz

16GB RAM DDR4

GTX960M 4GB

1TB HDD + 128GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için alacağınıza göre ekran kartı bu konuda en önemli husustur. AMD ve NVIDIA'nın yeni kartlarını çıkartmadan öncesine kadar; GTX 960M de en güçlü kartlardan birisi idi. Bundan dolayı oyun konusunda şüpheniz olmasın.

Oyun için alacağınıza göre ekran kartı bu konuda en önemli husustur. AMD ve NVIDIA'nın yeni kartlarını çıkartmadan öncesine kadar; GTX 960M de en güçlü kartlardan birisi idi. Bundan dolayı oyun konusunda şüpheniz olmasın.
GTA V performans videosu izledim ama 30 ve 40 FPS en fazla veriyordu buda benim için yeterli değil.

Bro bu laptop bende aylardır var hiç bir problem çıkartmıyo oyunları çok rahat oynuyorum vede bu fiyata ısınmayan laptop bulamazsın sonucta custom sıvı sogutmalı laptop değil bu fiyatdakiler asus yapmış sıvı soğutmalı laptop 25000 tl.

Bu pc den var bende fiyatına göre güzel cihaz. Yalnız 1 yıl olmadı henüz alalı bataryasında problem oluştu. Batarya dahili olduğu için çıkarıp servise de gönderemiyorum :(

Bahsettiğin model 3000TL bandının altında ise mantıklı. Onun dışında GTX960M hem eski hem de performanslı bir kart değil. Eğer 3500TL civarı bütçen varsa minimum GTX1050 ile başlayan ekran kartlı modellere bakman iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı