M mehmetcimen Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Merhabalar, son zamanlarda aldığım mavi ekran hatalarına bir çözüm bulamadım arkadaşlar. Yardımcı olabilir misiniz? ASUS N552VW Core i7 6700HQ 2.6GHz-16 GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX960M 4 GB-Windows 10 notebook Mavi ekran hatası alıyorum, ekran alttan bozuk şekilde geliyor. -Baştan kurulum yaptım, tüm orijinal sürücüleri kurdum. Mavi ekran hata kodu: DPC watchdog violation. Minidump dosyaları minidump.rar Memtest de yaptım ancak bir hata bulamadım, ekran görüntüsü ekte. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Merhabalar, son zamanlarda aldığım mavi ekran hatalarına bir çözüm bulamadım arkadaşlar. Yardımcı olabilir misiniz? ASUS N552VW Core i7 6700HQ 2.6GHz-16 GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX960M 4 GB-Windows 10 notebook Mavi ekran hatası alıyorum, ekran alttan bozuk şekilde geliyor. -Baştan kurulum yaptım, tüm orijinal sürücüleri kurdum. Mavi ekran hata kodu: DPC watchdog violation. Minidump dosyaları minidump.rar Memtest de yaptım ancak bir hata bulamadım, ekran görüntüsü ekte. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
KS KS M mehmetcimen Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #11 KojiroHyuga04 dedi: C WATCHDOG VIOLATION hatası almışsınız. Sorunun kaynağı "memory corruption" yani bellek bozulması. RAM belleklerden dolayı hatayı almışsınız. Genişletmek için tıkla... Memtest yaptım ancak ramlerde bir hata bulamamıştı anlamadım :S bugun akşam'da Hd'tune yaparım inşallah. https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/memtest-jpeg.858635/ Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: C WATCHDOG VIOLATION hatası almışsınız. Sorunun kaynağı "memory corruption" yani bellek bozulması. RAM belleklerden dolayı hatayı almışsınız. Genişletmek için tıkla... Memtest yaptım ancak ramlerde bir hata bulamamıştı anlamadım :S bugun akşam'da Hd'tune yaparım inşallah. https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/memtest-jpeg.858635/
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.001 Makaleler 18 Çözümler 464 Yer Valisiz Vilayet! 1 Şubat 2021 #12 Dostum analizde bu çıktı maalesef. HD Tune testini de yap. Bana yollarsın. Eğer beni bulamazsan kimi etiketleyeceğini bu forumda Mavi ekran analizi hakkında gezindiysen öğrenmişsindir. Artı 0 Eksi
Dostum analizde bu çıktı maalesef. HD Tune testini de yap. Bana yollarsın. Eğer beni bulamazsan kimi etiketleyeceğini bu forumda Mavi ekran analizi hakkında gezindiysen öğrenmişsindir.