ASUS N552VW nasıldır?

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhaba arkadaşlar,
  • Asus n552vw modelli laptop kullanan var mı?
  • Peki memnun musunuz?
  • SSD hızı ne kadar ve HDD kaç RPM?
  • Ekran IPS mi?
  • Wifi sürümü nedir?
  • Ekran çözünürlüğü ne kadardır?
Sorularıma cevap verirseniz teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu soruların tamamının cevabını internette bulabilirsiniz. Hiç olmazsa Asus servisine sorun onlar yanıtlayacaklardır.
Burası da internet kardeşim çocuk kullanan varsa söylesin demiş işte bu forum bunlar için de var.

Merhaba, bu soruların tamamının cevabını internette bulabilirsiniz. Hiç olmazsa Asus servisine sorun onlar yanıtlayacaklardır.
Kardeşim burası da internet değil mi ? Adam kullanan varsa söylesin demiş işte bu forum bunlar için de var.
Mobildeyim yanlışlıkla 2 defa attım silemiyorum kusura bakmayın.

Burası da internet kardeşim çocuk kullanan varsa söylesin demiş işte bu forum bunlar için de var.

Bir bilgisayarın teknik verilerini burada sormak bana göre gereksiz bir davranış çünkü her zaman doğruya en yakın bilgiyi üretici firmanın internet sitesinde bulursunuz.

Böyle sorular ile gelirseniz soru büyük ihtimalle cevaplanmaz ve konu öyle gider geçmişe, kalabalıktan başka bir işe yaramaz.
Evet burası internet ancak sizin alacağınız bilgisayarı kendiniz araştırmıyorsanız, teknik verilerini vs bulup diğer modellerle karşılaştırmak yerine direk gelip buraya konu açıyorsanız bu sizin üşengeçliğinizdir.

Bu arada almadıysanız o laptopu ben önermiyorum.
Almışken daha performanslı ve oyun oynamaya yatkın bir bilgisayar almanızı tavsiye ederim.
MSI GE62 6QD-405XTR Apache Pro Core i7-6700HQ 8GB 128GB SSD +1TB GTX960M 15.6" Full HD FreeDOS | sanalmarketim

Bir bilgisayarın teknik verilerini burada sormak bana göre gereksiz bir davranış çünkü her zaman doğruya en yakın bilgiyi üretici firmanın internet sitesinde bulursunuz.

Böyle sorular ile gelirseniz soru büyük ihtimalle cevaplanmaz ve konu öyle gider geçmişe, kalabalıktan başka bir işe yaramaz.

Almışken daha performanslı ve oyun oynamaya yatkın bir bilgisayar almanızı tavsiye ederim.
MSI GE62 6QD-405XTR Apache Pro Core i7-6700HQ 8GB 128GB SSD +1TB GTX960M 15.6" Full HD FreeDOS | sanalmarketim
Cevaplamasaydın o zaman dostum neyse onemli değil sadece teknik özellikleri sorduğu için senin de haklılık payın var ama sen de kaba üslup yaptın gibi geldi bana ben de ondan çıkıştım.

Evet burası internet ancak sizin alacağınız bilgisayarı kendiniz araştırmıyorsanız, teknik verilerini vs bulup diğer modellerle karşılaştırmak yerine direk gelip buraya konu açıyorsanız bu sizin üşengeçliğinizdir.

Öncelikle önerin için teşekkürler, bütçem 4000 TL olduğu için ve uygun bulduğum için bu laptobu tercih ettim.
Bu arada internette var ancak Türkiye'ye gelen modellerinde 7200 RPM olması gerekirken 5400 RPM geldiğini söyleyen arkadaşlar var. Teknosa'da 7200RPM olduğunu söylüyorlar, ancak ekranın IPS olmadığını söylüyorlar. Vatan'da ise 5400 RPM HDD olduğunu, ekranın IPS olduğunu söylüyorlar. SSD'nin ise açıklamada 1500 mb/sn olduğu yazıyor, ancak yorumlarda tüketiciler 500 mb/sn olduğunu yazıyor. Ayrıca Wifi sürümündede aynı olay var. Bunlar gibi pek çok olay. Kullananlar varsa bir bilgi istemiştim ama...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı