Burakso Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Merhabalar arkadaşlar. Elimde ASUS N55SF bulunmakta. NVIDIA Geforce GT555M 2G. Intel Core i7-2670QM@2.2 GHz. Bu laptopu donanımsal olarak daha güçlü hale getirmek istiyorum. Neler yapılabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2020
Merhabalar arkadaşlar. Elimde ASUS N55SF bulunmakta. NVIDIA Geforce GT555M 2G. Intel Core i7-2670QM@2.2 GHz. Bu laptopu donanımsal olarak daha güçlü hale getirmek istiyorum. Neler yapılabilir?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 25 Ekim 2020 #2 Burakso dedi: Merhabalar arkadaşlar. Elimde ASUS N55SF bulunmakta. NVIDIA Geforce GT555M 2G. Intel Core i7-2670QM@2.2 GHz. Bu laptopu donanımsal olarak daha güçlü hale getirmek istiyorum. Neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... SSD alıp takabilirsiniz bayaa bir etkisi oluyor. Bir de RAM'i yükseltebilirsiniz. Bunları yapmışken bir de fan temizliğini yaparsınız ve macunları yenilersiniz.
Burakso dedi: Merhabalar arkadaşlar. Elimde ASUS N55SF bulunmakta. NVIDIA Geforce GT555M 2G. Intel Core i7-2670QM@2.2 GHz. Bu laptopu donanımsal olarak daha güçlü hale getirmek istiyorum. Neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... SSD alıp takabilirsiniz bayaa bir etkisi oluyor. Bir de RAM'i yükseltebilirsiniz. Bunları yapmışken bir de fan temizliğini yaparsınız ve macunları yenilersiniz.
baykurt99 Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #3 Bende de N55SF i5 var. 6 GB + 2 GB RAM eklesem değer mi? Artar mı performans? Anakart 8 GB'ye kadar destekliyor diye okudum.
Bende de N55SF i5 var. 6 GB + 2 GB RAM eklesem değer mi? Artar mı performans? Anakart 8 GB'ye kadar destekliyor diye okudum.
Le Chiffre Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 112 Çözümler 1 5 Ekim 2021 #4 baykurt99 dedi: Bende de N55SF i5 var. 6 GB + 2 GB RAM eklesem değer mi? Artar mı performans? Anakart 8 GB'ye kadar destekliyor diye okudum. Genişletmek için tıkla... Performans az da olsa artar. Bu arada bende de aynısı var ve 16 GB destekliyor diye biliyorum yaklaşık 1 yıldır 16 GB ile kullanıyorum.
baykurt99 dedi: Bende de N55SF i5 var. 6 GB + 2 GB RAM eklesem değer mi? Artar mı performans? Anakart 8 GB'ye kadar destekliyor diye okudum. Genişletmek için tıkla... Performans az da olsa artar. Bu arada bende de aynısı var ve 16 GB destekliyor diye biliyorum yaklaşık 1 yıldır 16 GB ile kullanıyorum.
süleyman88 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Karadeniz Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #5 Burakso dedi: Merhabalar arkadaşlar. Elimde ASUS N55SF bulunmakta. NVIDIA Geforce GT555M 2G. Intel Core i7-2670QM@2.2 GHz. Bu laptopu donanımsal olarak daha güçlü hale getirmek istiyorum. Neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM bulunmakta ? RAM takviyesi ve SSD ile daha iyi hale getirilebilir. Sisteminin tüm güncellemelerini yap ayrıca. baykurt99 dedi: Bende de N55SF i5 var. 6 GB + 2 GB RAM eklesem değer mi? Artar mı performans? Anakart 8 GB'ye kadar destekliyor diye okudum. Genişletmek için tıkla... Artar tabii ki. 6 GB RAM günümüzde yetmeyebilir. 8 GB RAM gerektiren oyunlarda kasma oluyor mu ?
Burakso dedi: Merhabalar arkadaşlar. Elimde ASUS N55SF bulunmakta. NVIDIA Geforce GT555M 2G. Intel Core i7-2670QM@2.2 GHz. Bu laptopu donanımsal olarak daha güçlü hale getirmek istiyorum. Neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM bulunmakta ? RAM takviyesi ve SSD ile daha iyi hale getirilebilir. Sisteminin tüm güncellemelerini yap ayrıca. baykurt99 dedi: Bende de N55SF i5 var. 6 GB + 2 GB RAM eklesem değer mi? Artar mı performans? Anakart 8 GB'ye kadar destekliyor diye okudum. Genişletmek için tıkla... Artar tabii ki. 6 GB RAM günümüzde yetmeyebilir. 8 GB RAM gerektiren oyunlarda kasma oluyor mu ?