E Emre Toptaş Hectopat Katılım 1 Aralık 2013 Mesajlar 2 1 Aralık 2013 #1 Videoda belitrtigini gibi kurulumu yaptım herşeyi tamamladım ama sürücüleri yükledikten sonra usb3 çalıştı ama ses ile wifi gelmedi. Ve ekran katrınıda görmediğini düşünüyorum. Intel'in ekran kartını gördü, gt555m ekran kartını gösterebilir miyim?
Videoda belitrtigini gibi kurulumu yaptım herşeyi tamamladım ama sürücüleri yükledikten sonra usb3 çalıştı ama ses ile wifi gelmedi. Ve ekran katrınıda görmediğini düşünüyorum. Intel'in ekran kartını gördü, gt555m ekran kartını gösterebilir miyim?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 1 Aralık 2013 #2 GT 555M çalışmaz zira Mac'te Optimus yok. Intel'i kullanacaksınız. Ses kartı için bize Realtek ALCXXX Codec modelini belirtin. Wifi için de benzer şekilde modülün modelini yazın.
GT 555M çalışmaz zira Mac'te Optimus yok. Intel'i kullanacaksınız. Ses kartı için bize Realtek ALCXXX Codec modelini belirtin. Wifi için de benzer şekilde modülün modelini yazın.
E Emre Toptaş Hectopat Katılım 1 Aralık 2013 Mesajlar 2 1 Aralık 2013 #3 Bu konularda çok fazla bilgim yok ama laptop modeli işte Asus n55sf. i7 2670-qm 8gb ram 128gbssd Diğer detayları bilmiyorum.
Bu konularda çok fazla bilgim yok ama laptop modeli işte Asus n55sf. i7 2670-qm 8gb ram 128gbssd Diğer detayları bilmiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Aralık 2013 #4 Hackintosh araştırma ve bilgi gerektirir. Çok fazla bilginiz yoksa PC'ye Mac OS X kuramazsınız maalesef.
Hackintosh araştırma ve bilgi gerektirir. Çok fazla bilginiz yoksa PC'ye Mac OS X kuramazsınız maalesef.
Ö Ömer Faruk Çakar Hectopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #5 Merhabalar bende arkadaşla aynı bilgisayarı kullanıyorum ve bizim bilgisayarımıza mac yüklemek imkansız mı ? Recep Baltaş dedi: Hackintosh araştırma ve bilgi gerektirir. Çok fazla bilginiz yoksa PC'ye Mac OS X kuramazsınız maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayara mac işletim sistemi yüklemek imkansız mı yani ?
Merhabalar bende arkadaşla aynı bilgisayarı kullanıyorum ve bizim bilgisayarımıza mac yüklemek imkansız mı ? Recep Baltaş dedi: Hackintosh araştırma ve bilgi gerektirir. Çok fazla bilginiz yoksa PC'ye Mac OS X kuramazsınız maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayara mac işletim sistemi yüklemek imkansız mı yani ?