Ö Özkan Hakan Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 2 21 Haziran 2013 #1 Laptopuma mac os x yuklemek istiyorum (Asus n56vm ). BIOS'ata UEFI enabled yazıyor. iAtkos ml3 yukleybilir miyim? Yukleyebiliyorsam nasıl yukleyebilirim? Yardım ederseniz sevinirim çünkü uzun süredir uğraşıyorum.
Laptopuma mac os x yuklemek istiyorum (Asus n56vm ). BIOS'ata UEFI enabled yazıyor. iAtkos ml3 yukleybilir miyim? Yukleyebiliyorsam nasıl yukleyebilirim? Yardım ederseniz sevinirim çünkü uzun süredir uğraşıyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 21 Haziran 2013 #2 ML3U'yu USB'ye atıp başlayın, takıldığını yerde yardım etmeye çalışırız fakat kesin kurulacak diye bir durum yok.
ML3U'yu USB'ye atıp başlayın, takıldığını yerde yardım etmeye çalışırız fakat kesin kurulacak diye bir durum yok.
Ö Özkan Hakan Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 2 22 Haziran 2013 #3 Ben usb atıp bilgisayara yükledim fakat bu sefer hard disk formatı gpt olunca bios görmedi. Bunu düzeltemedim nasıl düzeltebilirim.
Ben usb atıp bilgisayara yükledim fakat bu sefer hard disk formatı gpt olunca bios görmedi. Bunu düzeltemedim nasıl düzeltebilirim.