Asus N56VM-S4062d fiyatı neden ucuz?

Free dos anca 100 tl fark ettirir. Bence fiyatı normal geldi bana sana ucuz geldiyse daha öncesinde 3-4bin'liklere bakıyordun kesin.

Free dos anca 100 tl fark ettirir. Bence fiyatı normal geldi bana sana ucuz geldiyse daha öncesinde 3-4bin'liklere bakıyordun kesin.

Windows 7 Home Premium'un fiyatı OEM BOX olarak 250 TL, sadece CD-Key'i hesaba katarsak 150 TL civarı farkeder dediğiniz gibi ^^ Ayrıca ekran kartı ve işlemci gibi bileşenlerde oyun oynamak için yeterli.

Evet yüksek fiyatlılara bakıyordum Toshiba'ya hem laptobumu verecektim hem de 1700TL ve bunun üçte biri performans sunan bir laptop alacaktım. O yüzden çok uygun geldi bana.

- - - Güncellendi - - -

Bir üst modeli var bir de http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-notebook-urun7900.html Onda 560M ekran kartı var. Tabi biraz daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…