Asus N56VZ Asus Programları Kurulmuyor

syburn

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar...

Ben de Asus N56VZ model laptop var. Orjinal windowsu silip hdd'yi yeniden bölüntüledim. ve 1 bölümüne mac os, 1 bölümüne windows 8.1 pro ve 1 bölümünü de depo olarak kullanıyorum. Asus sitesinde modelim için olan programları kurduğumda bu program asus bilgisayarlar içindir diye hata veriyor. Kurulanlar da çalışmıyor. Bunun sebebi windows pro kurup cracklememden mi kaynaklanıyor acaba. Tekrardan hdd yi gpt ye çevirip uefi windows single language kurarsam düzelir mi bu sorun.

Programların Windows 8.1 için olan sürümlerini indirdiğinden emin ol. Aslında bunun nedeni ASUS'un işini iyi yapmaması. Normal şartlarda programların sorunsuz tespit etmesi gerek cihazı. Windows SL kursan da sorunun çözüleceğini sanmıyorum. BIOS güncellemeyi dene.

Programların 8.1 için olanı yok. Önceleri sadece Win 7 için vardı ancak şimdi win 8 içinde programları vermişler. Asus sitesindeki en son bios yüklü. Sık sık bakıyorum ancak bios güncellemesi de getirmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…