İyi akşamlar. Laptopu açmaya çalıştığımda Power tuşuna basınca görüntü gelmedi. ASUS logosu da yok. Tamirciye götürünce bir şey yapamadı. Ekran kablosu değişecek dedi. Ama bence sorun kabloda değil de BIOS'da gibi geldi. BIOS patlamış olabilir mi? Windows'a bir tek HDMI ile erişiliyor 2. ekranda. Araştırdığımda çözümün BIOS'u sıfırlamak veya yazılım atmak olduğunu gördüm. Bu dediğim işlemi nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Laptop: ASUS N56VZ.
İyi akşamlar. Laptopu açmaya çalıştığımda Power tuşuna basınca görüntü gelmedi. ASUS logosu da yok. Tamirciye götürünce bir şey yapamadı. Ekran kablosu değişecek dedi. Ama bence sorun kabloda değil de BIOS'da gibi geldi. BIOS patlamış olabilir mi? Windows'a bir tek HDMI ile erişiliyor 2. ekranda. Araştırdığımda çözümün BIOS'u sıfırlamak veya yazılım atmak olduğunu gördüm. Bu dediğim işlemi nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Laptop: ASUS N56vz.
Alfabilgisayar Asus N56Vz-S4016V, N56Vz-S4037V Data Kablo Lcd Lvds Flex Cable Sı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Anladım. Sağ olun. Ama yine de BIOS'u sıfırlama işini halletmek istiyorum. Çok merak ettim ne olacağını. olmazsa ya kenarda kalır ya da uzun bir süre sonra kabloyu değiştiririm.
BIOS'u kör şekilde sıfırlamayı başardım. Ama görüntü yine gelmedi. Bu sefer Windows da ekran - gelişmiş ekran ayarlarına girince ekran 1 yani laptopun kendi ekranı etkin değil olarak gözüküyor.