F fikricanc Hectopat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2016 #1 Asus n56vz için macOS Sierra'da AppleHDA'yı sorunsuz çalıştırabilen oldu mu? El Capitan'da çalışan DummyHDA çalışmadı maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2016
Asus n56vz için macOS Sierra'da AppleHDA'yı sorunsuz çalıştırabilen oldu mu? El Capitan'da çalışan DummyHDA çalışmadı maalesef.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Aralık 2016 #2 VooDooHDA deneyebilirsiniz.
F fikricanc Hectopat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2016 #3 Recep Baltaş dedi: VooDooHDA deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef, tanımıyor ses kartını. Ekleme: Ses sorununu yeni sürüm VoodooHDA ve AppleHDADisabler kextleri ile çözdüm. Tüm dosyaları paylaşıyorum, kullanmak isteyen arkadaşlar için. İlk önce VoodooHDA ve AppleHDADisabler kextlerini yükleyin, bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra VoodooHDA.prefspane 'i yükleyin. MEGA
Recep Baltaş dedi: VooDooHDA deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef, tanımıyor ses kartını. Ekleme: Ses sorununu yeni sürüm VoodooHDA ve AppleHDADisabler kextleri ile çözdüm. Tüm dosyaları paylaşıyorum, kullanmak isteyen arkadaşlar için. İlk önce VoodooHDA ve AppleHDADisabler kextlerini yükleyin, bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra VoodooHDA.prefspane 'i yükleyin. MEGA