bathndogan
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Avukat
ASUS Vivobook N580VD-DM058T model bilgisayarımı bundan 2 sene önce almıştım ve çok güzel iş yapıyordu. Fakat son 1 senedir bilgisayarda ne oyun oynayabilir oldum ne de doğru düzgün iş yapabildiğim oldu. Özellikleri kötü olan bir bilgisayarda değil. GTX 1050 - i7 7700HQ Twin scroll 8Core - Single 16 RAM, SSD ve HDD. Sürekli yüksek ayarlarda 60 FPS düz aldığım oyunlar şu an Max 20 30 FPS veriyor. Mesela PUBG gibi bir oyunda 10-15 FPS arası alıyorum mükemmel olmasa da PC'nin gücü bu değil ve bu kadar kötü bir hal alması bayağı sıkıntı artık. ASUS'a falan yazdım konuştum o bilgisayar güçlü öyle şeyler olmaz bunları bunları yapın dedi ama denemediğim şey kalmadı. Modlama yaptım overclock bile yaptım oyuna giriyorum GPU 80 90 dereclere fırlıyor bilgisayar kendini yırtıyor. Ben 15 FPS oyunda duruyorum 9 senelik bilgisayarım bunun 15 FPS verdiği oyunu 50 FPS veriyor. Bu sıkıntı bu bilgisayarı olan birinde yaşandı mı acaba ve çözümünü bulabildiniz mi? Varsa bir bilgisi olan el atabilirse çok sevinirim gerçekten.
Son düzenleyen: Moderatör: