Sherlock H. Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #1 Yaklaşık 2, 5 sene önce bu bilgisayarı aldım. İlk zamanlar gayet iyi şekilde performans alıyordum, yanlarda fan çıkışı olmadığı için elbette ısınıyordu fakat herhangi bir şekilde drop oluşmuyordu. Son 1 senedir macun yenileme ve fan temizliği yapmama rağmen 10-15 dk sonra oyunlar da ara ara droplar olmaya başlıyor. Yeniden bir temizleme ve macun değişikliği yapacağım, bir de soğutucu almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım. Aklımdaki termal macun: Arctic Mx-4 2019 Edition 4 Gr Termal Macun - n11.com. Kalite ve RPM hızı konusunda ikilime düştüğüm soğutucular: - Zalman 200mm Fan 12"-17" Ultra Sessiz Notebook Soğutucu Zm-nc3 - n11.com - Inca Inc-611 Gms Arrax 5xfan 6 Kademeli Gaming Notebook Soğutucu - n11.com Basit bir oyunda bile GPU fena değilken CPU 100 dereceyi görüyor. Dosya Ekleri zula_2020_06_13_15_54_32_451.jpg 359,5 KB · Görüntüleme: 57 Son düzenleme: 13 Haziran 2020
Yaklaşık 2, 5 sene önce bu bilgisayarı aldım. İlk zamanlar gayet iyi şekilde performans alıyordum, yanlarda fan çıkışı olmadığı için elbette ısınıyordu fakat herhangi bir şekilde drop oluşmuyordu. Son 1 senedir macun yenileme ve fan temizliği yapmama rağmen 10-15 dk sonra oyunlar da ara ara droplar olmaya başlıyor. Yeniden bir temizleme ve macun değişikliği yapacağım, bir de soğutucu almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım. Aklımdaki termal macun: Arctic Mx-4 2019 Edition 4 Gr Termal Macun - n11.com. Kalite ve RPM hızı konusunda ikilime düştüğüm soğutucular: - Zalman 200mm Fan 12"-17" Ultra Sessiz Notebook Soğutucu Zm-nc3 - n11.com - Inca Inc-611 Gms Arrax 5xfan 6 Kademeli Gaming Notebook Soğutucu - n11.com Basit bir oyunda bile GPU fena değilken CPU 100 dereceyi görüyor.
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #2 Macun seçimi iyi fakat soğutucular fazla pahalı. Aynı soğutma performansını bu ürünlerle de yapabilirsiniz: Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand Fiyatı Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com TX Ergo500 5 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu Stand Fiyatı TX Ergo500 5 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu Stand en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Macun seçimi iyi fakat soğutucular fazla pahalı. Aynı soğutma performansını bu ürünlerle de yapabilirsiniz: Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand Fiyatı Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com TX Ergo500 5 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu Stand Fiyatı TX Ergo500 5 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu Stand en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com