Spybott Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar ben şu an 32 bit Windows 10 kullanmaktayım ama 64 bit sürüme geçiş yapamıyorum. Çözümü nedir? Teşekkürler.
Arkadaşlar ben şu an 32 bit Windows 10 kullanmaktayım ama 64 bit sürüme geçiş yapamıyorum. Çözümü nedir? Teşekkürler.
nameis Hectopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #2 ISO dosyasını USB belleğe yazıp boot etmeniz lazım. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Spybott Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #3 nameis dedi: ISO dosyasını USB belleğe yazıp boot etmeniz lazım. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Genişletmek için tıkla... Onları denedim ama olmadı usb'den bot işini yapamadım dvd'den denedim ondan da window 10 logosunda kaldı anlamadım ben bu işten ..
nameis dedi: ISO dosyasını USB belleğe yazıp boot etmeniz lazım. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Genişletmek için tıkla... Onları denedim ama olmadı usb'den bot işini yapamadım dvd'den denedim ondan da window 10 logosunda kaldı anlamadım ben bu işten ..
nameis Hectopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2017 #4 Spybott dedi: Onları denedim ama olmadı usb'den bot işini yapamadım dvd'den denedim ondan da window 10 logosunda kaldı anlamadım ben bu işten .. Genişletmek için tıkla... Bios' tan usb boot'u ilk sıraya aldınız mı?
Spybott dedi: Onları denedim ama olmadı usb'den bot işini yapamadım dvd'den denedim ondan da window 10 logosunda kaldı anlamadım ben bu işten .. Genişletmek için tıkla... Bios' tan usb boot'u ilk sıraya aldınız mı?
Spybott Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2017 #5 nameis dedi: Bios' tan usb boot'u ilk sıraya aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Valla o işi tam beceremedim ama dvd 'den de yükleme yapamıyorum windows 10 logosunda kalıyor ..
nameis dedi: Bios' tan usb boot'u ilk sıraya aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Valla o işi tam beceremedim ama dvd 'den de yükleme yapamıyorum windows 10 logosunda kalıyor ..