Asus n750jk Yavaşlık

qmark2013

Hectopat
Daha fazla  
1 Ay Önce Asus n750jk almıştık. Özellikleri gerçekten çok güzel. Mesela ram 16gb, 4gb ekran kartı nvdia geforce GTX 850M gibi ama aldığımızdan beri bi pc de yavaş havası var. Yani klasore falan girerken yaavaş giriyor bazı dosyalara girerken diskten ses geliyor hemen ardından takılma oluyor. 2-3 sn vps oyun tarzında oynarken takılmalar oluyor. Yine 2-3 diskten ses geliyor ondan sonra ve çıldırçam artık bir türlü yapamadım. Hiç bişe fayda etmiyor bende bide cpu disk kullanma grafik göstergesi falan var disk kullanma %100 oluyor. %56 falan oluyor her zaman öle oluyor öle olunca hemen takılmalar oluyor lütfen yardım eder misiniz ? Şimdiden teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet SSD de var. İşletim sistemi Win 8.1 SL.

Yaptım da ? Ne olaçak şimdi anlamadım Lütfen yardım bide şunu söyleyim ben wolfteam oynuyorum online mesela oyun içersinde 2-3 sn takılmalar oluyor. Donuyor ama pc özelliklerim gerçekten süper. Sonra wolfteam kökten kaldırıyorum sonra tekrar yüklüyorum takılmalar olmuyor ama 1saat liğine falan ? Sonra tekrar aynı şekilde olyor hemde fazla takılıyor.

Tamam rapor bu galiba tam olarak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…