ASUS Nitro 16 4060, 33.000 TL'ye alınır mı?

FurMark testi ve diğer test hakkında ne düşünüyorsunuz.
Test sonuçları iyi hocam. Sıcaklık konusunda sıkıntısı yok. AAA oyunlarda 70–80°C arası sıcaklık değerine sahip olur muhtemelen. FPS olarakta iyi. Oyunları yüksek grafiklerde akıcı oynatır rahat.

@Burak Karabal @Lecl7rc hocam merhaba iyi günler, aklıma bir şey takıldı ekran ın alt kısmında boşluklar var fotoğraf atım bakarsınız, oradan hava mı çekiyor yoksa sıcak hava mı üflüyor?

Alacağım üründe bu FurMark test fotosu da var bakabilirsiniz.

Oradan hava üflemek için bir akış olduğunu sanmıyorum hava çıkışı sağ sol ve arkadan geçiyordu.

Merhaba iyi günler bir şey sormak istiyorum, kuzenim de,
ASUS TUF 4070 laptop var
R9 8945h
16 GB RAM.
512 GB SSD.
Bir laptop 1 yıldan fazla garantisi var.
Kuzenim 45bin TL istiyor laptop gayet temiz ama ekranı 15.6 inc
Sizce hangisi daha mantlıklı.
Ürün

@Burak Karabal @Lecl7rc

Son düzenleme:
Merhaba iyi günler bir şey sormak istiyorum, kuzenim de,
ASUS TUF 4070 laptop var.
R9 8945h.
16 GB RAM.
512 GB SSD.
Bir laptop 1 yıldan fazla garantisi var.
Kuzenim 45bin TL istiyor laptop gayet temiz ama ekranı 15.6 inc.
Sizce hangisi daha mantlıklı.
Ürün.

@Burak Karabal @Lecl7rc

Hocam ASUS laptoplar biraz ısınıyor ama bu modelde ne derecede bilmiyorum yine RTX 4060'lı olanları alınabilirdi. Bu da dolu dolu gibi duruyor. Alınabilir diye düşünüyorum.

Hocam ASUS laptoplar biraz ısınıyor ama bu modelde ne derecede bilmiyorum yine RTX 4060'lı olanları alınabilirdi. Bu da dolu dolu gibi duruyor. Alınabilir diye düşünüyorum.
İşlemci olarakta daha iyi bence alınabilir zaten 4070 5060'a denk geliyor.

Isınma sorunu var Valorant oynadım geçenlerde işlemci 90 dereceyi bile gördü, şöyle orası çüzülür ama, ekranı 15.6 inc olduğu için gözüme küçük geldi ondan dolayı kuzen e geri gönderdim, şu an biraz kararsızım aslında hazır sistem almak ile almamak arasında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı