Asus Notebook F1502ZA i5-1235U vs Acer Aspire 3 A315-58 i5-1135G7

jrfuki

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Oyun, işlerim için güçlü masaüstü sistemim mevcut. İş için MacBook Air M.2 16 GB modeli almıştım ama macOS kullanmadığım için satıp windows‘tan devam etmek istiyorum. İhtiyaç fazlası bir şeye de bir daha para vermek istemiyorum. İş, okul, günlük işler için daha çok tasarım, batarya süresi, kalitesi ön planda olan bir laptop arıyorum.

Acer marka olarak pek sevmesem de seçenekler böyle bir şey de gördüm. Önceliğim ASUS gibi muadil seçeneklere açığım. 1-2 saate sipariş vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında gameing laptop bakabılırsın tasarımı daha sade bütcene göre bir PC bulabilirsin.

En onemli parcalardan biri ekran kartı render işlemleri oyun oynarmak içinde oyle işlemci de aynı seklıl hız ıcın M.2 SSD olan bir sistem olmalı RAM da 16 GB olursa iyi olur.

Aslında gameing laptop bakabılırsın tasarımı daha sade bütcene göre bir PC bulabilirsin.

En onemli parcalardan biri ekran kartı render işlemleri oyun oynarmak içinde oyle işlemci de aynı seklıl hız ıcın M.2 SSD olan bir sistem olmalı RAM da 16 GB olursa iyi olur.
Gaming laptoplar daki fan sesi ,ve 1 saat dayanmayan bataryası ,kaba tasarımı sebebiyle düşünmedim .20 bin altında gaming laptop kalmadı sanırım .

Şöyle macbook tasarımı gibi ve şarjı gibi bir şey olsun gücü ufak işler için yetsin derdindeyim

Gaming laptoplardaki fan sesi, ve 1 saat dayanmayan bataryası, kaba tasarımı sebebiyle düşünmedim. 20 bin altında Gaming laptop kalmadı sanırım.

Şöyle MacBook tasarımı gibi ve şarjı gibi bir şey olsun gücü ufak işler için yetsin derdindeyim.

Bütçen ne kadardı.

Bütçen ne kadardı.
12-14 bin arası düşünüyorum .Amazon'da 6 taksit avantajında mevcut .Ama öyle sınırlı bir bütçemde yok açıkçası .Hedefim ihtiyacım dışında olmayan ,ihtiyaçlarıma en doğru cevabı verecek en F/P dizüstü bilgisayar arıyorum .

vade farksız 6 taksit ne diyorsunuz arkadaşlar alsam mı ?

Bu cihazi 6 ay vade farksız satın aldım.

Ama IPS olmasından dolayı
Aklım bu modelde kaldı ama değer mi bilemedim ihtiyaç fazlasına geçmeye gerek yok gibi

Son düzenleme:
Gaming laptoplardaki fan sesi, ve 1 saat dayanmayan bataryası, kaba tasarımı sebebiyle düşünmedim. 20 bin altında Gaming laptop kalmadı sanırım.

Şöyle MacBook tasarımı gibi ve şarjı gibi bir şey olsun gücü ufak işler için yetsin derdindeyim.

Dostum oncelıkle pcni hizlı donma kasma istemiyorsan once RAM ve SSD bakacan HDD'den uzak dur çünkü çok yavaş SSD ve 16 GB RAM onemli 8 de olur ama günümüz için yavaş uzun ömürlü olması için 16 GB RAM alman iyi olur işlemcin bence Intel olsun ryzan de olur ama Intel daha iyi en kotü 11. nesil olsun i5 11. nesil ideal uygun fiyat için Ryzen alabilirsin ekran karti ise oyun oynayacaksan bilindik kartlardan al uzun bir batarya süresi içın tasaruf modu ve duşuk Hz de kullanmalısın o da sana bağlı.

Bulduğun model güzel RAM slotu varsa bir 8 GB RAM daha takabilirsin inceleme videolarına bakmayı unutma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı