A Alper Sayın Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3 12 Nisan 2019 #1 Benim Asus laptopum var gayet memnunum. Ama her şarjdan çektiğimde ekran gidip geliyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Benim Asus laptopum var gayet memnunum. Ama her şarjdan çektiğimde ekran gidip geliyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #2 Bataryanızın ömrü bitmiş olmasın ? Laptoplarda bataryalar kullandıkça gücü düşer oda bir anlık ekrana dediğiniz sorunu yansıtıyo olabilir.
Bataryanızın ömrü bitmiş olmasın ? Laptoplarda bataryalar kullandıkça gücü düşer oda bir anlık ekrana dediğiniz sorunu yansıtıyo olabilir.
A Alper Sayın Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3 13 Nisan 2019 #3 Grkn00 dedi: Bataryanızın ömrü bitmiş olmasın ? Laptoplarda bataryalar kullandıkça gücü düşer oda bir anlık ekrana dediğiniz sorunu yansıtıyo olabilir. Genişletmek için tıkla... cevabınız için teşekkür ederim
Grkn00 dedi: Bataryanızın ömrü bitmiş olmasın ? Laptoplarda bataryalar kullandıkça gücü düşer oda bir anlık ekrana dediğiniz sorunu yansıtıyo olabilir. Genişletmek için tıkla... cevabınız için teşekkür ederim
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.988 Çözümler 86 14 Nisan 2019 #4 Hwmonitor kurup battery kısmını gösteren bir görsel atar mısın?