Aygz Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 RAM 2GB Ekran kartı Intel HD Graphics 530 İşlemci Intel 3 Bilgisayarım mikrofonu algılıyor fakat ekran kaydı aldığımda sesin gelmediğini duydum. Yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarım mikrofonu algılıyor fakat ekran kaydı aldığımda sesin gelmediğini duydum. Yardımcı olur musunuz?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 26 Kasım 2022 #2 Aygz dedi: Bilgisayarım mikrofonu algılıyor fakat ekran kaydı aldığımda sesin gelmediğini duydum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ses kaydı aldığınız zaman sesinizi kaydediyor mu? Artı 0 Eksi
Aygz dedi: Bilgisayarım mikrofonu algılıyor fakat ekran kaydı aldığımda sesin gelmediğini duydum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ses kaydı aldığınız zaman sesinizi kaydediyor mu?
KS KS Aygz Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #3 CYBER SHADOW dedi: Hocam ses kaydı aldığınız zaman sesinizi kaydediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet fakat videoda mikrofon sesi çıkmıyor. Artı 0 Eksi
CYBER SHADOW dedi: Hocam ses kaydı aldığınız zaman sesinizi kaydediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet fakat videoda mikrofon sesi çıkmıyor.