Satılık Asus Nvidia GeForce GTX 970 4GB 256Bit GDDR5

Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Kartı alalı yaklaşık 4 ay kadar oldu. Paraya ihtiyacım olduğundan dolayı satacağım. Kartın herhangi bir sorunu yoktur. Gold'dan aldım ekran kartını, garantisi hala devam etmektedir. Fiyat 1200 düşünüyorum.

Gtx 970 fiyatları 1250 TL'den başlangıç yapıyor. Bunu göze alarak bir fiyat vermenizi tavsiye ederim, iyi satışlar.

Gtx 970 fiyatları 1250 TL'den başlangıç yapıyor. Bunu göze alarak bir fiyat vermenizi tavsiye ederim, iyi satışlar.
Teşekkür ederim

Pazarlık payın var mı? Ve de kartın tam ismi nedir?
Kartın tam adı : ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 GDDR5 4GB 256Bit NVIDIA Ekran Kartı
Hocam 1200 son düşünüyorum. Paraya ihtiyacım var ve ekran kartını çok ileriye dönük aldım.

kardeş 1150 lira yap (ciddi alıcıyım) bi görüşelim ama kartta herhangi bir çizik ne biliyim düşme bozukluk yok dimi

Hocam herhangi bir sıkıntısı yok çizikde yok 4 ay oldu alalı. Kasayı komple topladığım için bütün kutuları kasanın kutusuna koymuştum. Sadece kutu yamulmuş garantili. Nasıl satışı gerçekleştireceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…