Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #1 Evet arkadaşlar, ASUS 2020'de GT 710'nun yeni versiyonunu çıkardı. Bir YouTube kanalı bu kartı test etti. Düşünceleriniz ne? Bence, şahsen kötü ama benim ekran kartından iyi olduğu için, bedava verseler alırdım. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Görüntü:
Evet arkadaşlar, ASUS 2020'de GT 710'nun yeni versiyonunu çıkardı. Bir YouTube kanalı bu kartı test etti. Düşünceleriniz ne? Bence, şahsen kötü ama benim ekran kartından iyi olduğu için, bedava verseler alırdım. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Görüntü:
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Kasım 2020 #2 D-Dostum DVİ çıkarıp HDMİ taktım nerden anladın??
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Kasım 2020 #3 RandomGaminginHD gecikmiş, normalde videolarını hızlı atardı aslında. Bu kart çıkalı çok oldu. Zaten berbat, GT 710 işte.
RandomGaminginHD gecikmiş, normalde videolarını hızlı atardı aslında. Bu kart çıkalı çok oldu. Zaten berbat, GT 710 işte.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 1 Kasım 2020 #4 Sadece bir iş yaptıklarını belirtmek için bir iş yapmışlar gibi duruyor .
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 1 Kasım 2020 #5 Yeni olması dışında özelliği ne? Daha fazla port ve HDMI olması mı?
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #6 baran_basaran dedi: Yeni olması dışında özelliği ne? Daha fazla port ve HDMI olması mı? Genişletmek için tıkla... Özellik değil, daha doğrusu ASUS yaptığı işi göstermesi. Normalinde, kart yine aynı ve yine aynı.
baran_basaran dedi: Yeni olması dışında özelliği ne? Daha fazla port ve HDMI olması mı? Genişletmek için tıkla... Özellik değil, daha doğrusu ASUS yaptığı işi göstermesi. Normalinde, kart yine aynı ve yine aynı.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 1 Kasım 2020 #7 Riqhtful dedi: Özellik değil, daha doğrusu ASUS yaptığı işi göstermesi. Normalinde, kart yine aynı ve yine aynı. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapmıyorsan yenisini çıkarman saçma. Kim GT 710'a 4 tane monitör bağlar ki? Dahası, kim 710'a HDMI monitör bağlar ki? Herkes saçma bulmuştur bence.
Riqhtful dedi: Özellik değil, daha doğrusu ASUS yaptığı işi göstermesi. Normalinde, kart yine aynı ve yine aynı. Genişletmek için tıkla... Ekleme yapmıyorsan yenisini çıkarman saçma. Kim GT 710'a 4 tane monitör bağlar ki? Dahası, kim 710'a HDMI monitör bağlar ki? Herkes saçma bulmuştur bence.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #8 baran_basaran dedi: Ekleme yapmıyorsan yenisini çıkarman saçma. Kim GT 710'a 4 tane monitör bağlar ki? Dahası, kim 710'a HDMI monitör bağlar ki? Herkes saçma bulmuştur bence. Genişletmek için tıkla... ASUS''un yaptığı bir saçmalık muhtemelen. Bu kart zaten güncel değil tekrar niye sunuyorlar?
baran_basaran dedi: Ekleme yapmıyorsan yenisini çıkarman saçma. Kim GT 710'a 4 tane monitör bağlar ki? Dahası, kim 710'a HDMI monitör bağlar ki? Herkes saçma bulmuştur bence. Genişletmek için tıkla... ASUS''un yaptığı bir saçmalık muhtemelen. Bu kart zaten güncel değil tekrar niye sunuyorlar?