Satılık Asus Nvidia GTX 560 Ti Ekran Kartı

huseyinakcicek34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle ekran kartımı nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum. Lütfen beni alıcılar arasın fiyatta ufak pazarlık vardır. Ürünümü yaklaşık 2-3 yıl önce aldım VATAN COMPUTER'dan. Başka bir bilgisayar bana hediye geldiği için aynı zamanda da PC parçalarım boşta kaldı bende satmak istiyorum. Üründe hiçbir sıkıntı yoktur gayet resimdeki gibi temizdir hatta kutusu bile duruyor. İsteyenlere Whatsapp'tan gösterebilirim. Düşündüğüm Fiyat İse : 320 TL
Ekran Kartından anlayanlar için özelliklerini yazıyorum kısaca aşağıya ;

Ürün Modeli : ASUS GTX 560 Ti DirectCU II
Üretici : ASUS
Grafik motoru: NVIDIA GeForce GTX 560
PCI Express 2.0
GDDR5 1GB 256 Bit
925 MHz
336
4200 MHz
Kısacası oyun severler için harika bir karttır. Oyun içi akışlar hızlı, donmaların önüne geçen, hava akımı ve soğutma sistemi ile de kartın ömrünü uzatan yapıya sahiptir. Performans üst düzey ve FPS yüksek değerler verir oyunlarınız da tabii diğer sistem özelliklerinizde önemli. 2 tane fanı olması daha fazla saatlerce oyun daha fazla ısınmadan oynanabilirlik demek özet söylersem. En önemlisi de kart çok sessiz çalışıyor. Güncel oyunları ve sevilen oyunları high seviyesinde çalıştırmaktadır. RAM kullanımı Paylaşımsız.
NOT: ÖNEMLİ : Beni yazılan numaradan arayın ama akşam 22.00 dan sonra aramayın. Gündüz de bakamazsam okulda veya işde olabilirim. Bakamazsam geri dönüş olur. Fiyat gayet makul dür. ( Ürünün sıfır fiyatı 400 - 500 TL küsür arasında. ) Tel No: 0538 775 82 92

Resimlere de bakabilirsiniz.

Geçen sene aynı ekran kartı bende vardı. Benim değildi ama yaklaşık 3 ay kullandım. Gerçekten harika bir kart, fiyatı da iyi tutmuşsunuz. Hayırlı satışlar.

560 ti nin asus msi gigabyte hepsini kullandım en pahalı aldığım 230 tl ile msi tf III olanıydı. bence fiyat abartı 7850 2 gb alınabilir bu fiyata ve performans olarakta bundan çok üstündür. Tavsiyem fiyatta indirime gidilmesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…