Herkese merhaba öncelikle başlıkta belirttiğim ürünü 1 haftadır kullanmaktayım fakat oyunlarda high grafiklerde istediğim fps'yi vermediği için ekran kartı yükseltmek amacıyla elimdeki ekran kartını satmak istiyorum. Garantisi 3 yıldır. Faturası vardır. Vatan bilgisayardan alındı. Kutu içeriği tamamen alındığı gibi duruyor. İstanbul içi almak isteyen olursa yardımcı olmak isterim.
Takas olarak olarak hiç düşünmemiştim aslında. Ama linkte belirttiğim ekran kartını zaten alacağım. Bu kart sizlerde bulunuyorsa takas + üstüne para verebilirim.
Resmi Büyüt Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Takas olarak olarak hiç düşünmemiştim aslında. Ama linkte belirttiğim ekran kartını zaten alacağım. Bu kart sizlerde bulunuyorsa takas + üstüne para verebilirim.
Resmi Büyüt Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
canım kardeşim instagramdır facebooktur bunları kullanmıyorum. telefon vereceksen arayım veyahut 551 260 75 07 sen ara mesaj atamıyorum buradan 500 mesaj olmadan malum.