ASUS OC 8 GB 256 Bit 2060 Super 83 Derece Normal mi?

mamis07

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim Ryzen 5 3600.
ASUS OC 8 GB 256 Bit 2060 Super. RAM 16 GB vs. ekran kartı sıcaklığın GTA 5 Online'da 83 dereceleri görüyor. Normal mi ve çoğunlukla %100'ünü kullanıyor. Ekran kartım oyunda fan değerleri de ekran kartım kaç derecedeyse o şekilde hızı artıyor.

Arkadaşlar sistemim Ryzen 5 3600.
ASUS OC 8 GB 256 Bit 2060 Super. RAM 16 GB vs. ekran kartı sıcaklığın GTA 5 Online'da 83 dereceleri görüyor. Normal mi ve çoğunlukla %100'ünü kullanıyor. Ekran kartım oyunda fan değerleri de ekran kartım kaç derecedeyse o şekilde hızı artıyor.
Isınan model olduğu söylenen MSI MECH RX5600XT 6GB OC %100 kullanımda daha 53 dereceyi geçmedi. Sizin değerleriniz bence normal değil. Kartı ne zaman aldınız? Termal macun yenilediniz mi? Fanlar Silent Mode'da mı? Baktınız mı? Fanlar yüzde kaçta çalışıyor?

83 derece biraz fazla. 80'den sonrası için yüksek sıcaklık deniliyor. Fanları fulleyip eğer kasanızın yan kapağı kapalıysa yan kapağı açıp birkaç derece daha serin çalıştırabilirsiniz. Bir de kullandığınız kasanın marka modeli nedir?

Biraz yüksek hocam. Kasa havalandırma sistemi nasıl? Ekran kartı fan hızını arttırarak deneyin. Azalacaktır.

Isınan model olduğu söylenen MSI Mech RX 5600XT 6 GB OC %100 kullanımda daha 53 dereceyi geçmedi. Sizin değerleriniz bence normal değil. Kartı ne zaman aldınız? Termal macun yenilediniz mi? Fanlar silent Mode'da mı? Baktınız mı? Fanlar yüzde kaçta çalışıyor?

Hocam kime göre ısınan model benim küçük çaplı oyunlarda 57 :D

Hocam kime göre ısınan model benim küçük çaplı oyunlarda 57 :D
Valla internette öyle yazıp duruyorlardı hocam. Korka korka tek stok olduğu için aldım. Şimdi de iyiki almışım diyorum. Bir daha ekran kartı alırsam Gaming X alırım gözü kapalı.

Isınan model olduğu söylenen MSI MECH RX5600XT 6GB OC %100 kullanımda daha 53 dereceyi geçmedi. Sizin değerleriniz bence normal değil. Kartı ne zaman aldınız? Termal macun yenilediniz mi? Fanlar Silent Mode'da mı? Baktınız mı? Fanlar yüzde kaçta çalışıyor?
PC yı alalı 1 ay oldu olmadı, fanları ekran kartı kaç derecedeyse o hıza getiriyorum afterburnerdan. ama hızı %100 yapınca 79° ye kadar düştü sonra tamperli camı açtım 63° ye düştü kasam xigmatek en serisi önde 3 fan arkada egzoz fan olmak üzere 4 fan var. üstü ızgaralı önde ve sağda solda hava aldığı yer yok. önüde tamperli cam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı