A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #1 ASUS optimal Mod'u kullananlar işlemci GHz arttı demişler. Garanti dışı olur mu? Ben de açmalı mıyım?
ASUS optimal Mod'u kullananlar işlemci GHz arttı demişler. Garanti dışı olur mu? Ben de açmalı mıyım?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #2 Hayır garantiyi bozmaması lazım, açabilirsiniz.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 29 Eylül 2020 #3 ardarda13 dedi: ASUS optimal Mod'u kullananlar işlemci GHz arttı demişler. Garanti dışı olur mu? Ben de açmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışı halini kaybediyor sonuçta, %100 emin olmamak ile garanti dışı kalabileceğini düşünüyorum
ardarda13 dedi: ASUS optimal Mod'u kullananlar işlemci GHz arttı demişler. Garanti dışı olur mu? Ben de açmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışı halini kaybediyor sonuçta, %100 emin olmamak ile garanti dışı kalabileceğini düşünüyorum