ASUS Other hardware Asus Support Device Güncelleme

LazDrovya

Megapat
Merhabalar...

Windows 10 sistemimde bu güncelleştirme sürekli görünmekte. Güncelleştirmeyi yapıp bilgisayarı yeniden başlattığımda güncelleştirmelerin yüklendiğini söylüyor ancak güncelleştirmeleri denetlediğimde tekrar ortaya çıkıyor. Bu sorunla karşılaşan ya da soruna cözüm fikri olan var mı ?

Sorun uyarı almam değil aslında. Sürekli aynı güncelleştirmeyi indiriyor ve yüklenemedi diye hata veriyor. Bu da benim internetimde ping sorunu yaşatıyor. Ayrıca ters tıklayıp gizle diyebileceğim bir yer ne yazık ki güncelleştirme ekranında mevcut değil

Merhabalar, aynı sorun bende de mevcut eğer çözebildiyseniz bana anlatırsanız sevinirim windows 10 hakkında pek bilgim olmadığı için bir şey yapamadım. Bende de sürekli yeniden başlat diyor ama hep aynı şeyi güncelliyor.

Problemi bir şekilde çözdüm ama üzerinden oldukça fazla zaman geçtiği için inanın hatırlamıyorum. Ya son güncelleştirmeleri silip baştan güncellemiştim ya da kayıt defteriyle ilgili bir takım uğraşlar sonucu halletmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…