ASUS P5B ile Xeon E5450 kullanılır mı?

Calibriks

Hectopat
Daha fazla  
Evdeki sistemime update yapmak istiyorum. Ama işlemci konusunda emin değilim. Ya Xeon E5450 ya da Core 2 Quad Q9500 alacağım. E5450'nin daha performanslı olduğunu biliyorum ama kimisi uymaz dedi emin olamadım. Yardımcı olur musunuz? İnternette "P965 / ICH8" yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bal gibi de Xeon ile kullanırsın hatta benden sana buyur BİOS link vereyim sen yorulma.
MEGA
Bunu BİOS'a yazdır sonra tak Xeon kullan. Bende de Xeon E5430 ve Asus P5K SE var. Senin anakarta baktım uyumluluk listesinde var.

Kardeş bal gibi de Xeon ile kullanırsın hatta benden sana buyur BİOS link vereyim sen yorulma.
MEGA
Bunu BİOS'a yazdır sonra tak Xeon kullan. Bende de Xeon E5430 ve Asus P5K SE var. Senin anakarta baktım uyumluluk listesinde var.
Sistemini kıskanıyorum ciddi ciddi. Ekran kartını daha doğrusu Ama kendimi derslere verdiğim için şuan ne bilgisayar ne de oyun var gözümde. Seneye Volta beni bekliyor galiba

Ayrıca Xeon kullanabilirsin hocam.

Sistemini kıskanıyorum ciddi ciddi. Ekran kartını daha doğrusu Ama kendimi derslere verdiğim için şuan ne bilgisayar ne de oyun var gözümde. Seneye Volta beni bekliyor galiba

Ayrıca Xeon kullanabilirsin hocam.
Ekran kartını kıskanıyorsan resmini atayım daha da kıskan fakat 1 GB almakla hata ettim gibi. Ama gene de darboğaz yok. Oynadığım oyunda GPU kullanımı %80-90 ise CPU %30-50 XD

Mehmet bey yaptınız mı aynı anakarta sahibiz aynı fikirdeyim sizinle konuya bir dönüş yapmamışsınız ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…