UtkuRS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 15 Temmuz 2022 #1 RAM Kingston Hyper X 1600mhz 2x4GB DDR3 ram SSD veya HDD modeli WD Green 500GB HDD Anakart Asus P5G41-T M LX İşlemci Core 2 duo E6550 Bugün sistemime RAM yükseltmesi yapabilmek için Kingston HyperX 1600MHz 4 GB RAM aldım ve anakartıma taktım fakat bilgisayar açılmıyor. Soruna ne sebep oluyordur?
Bugün sistemime RAM yükseltmesi yapabilmek için Kingston HyperX 1600MHz 4 GB RAM aldım ve anakartıma taktım fakat bilgisayar açılmıyor. Soruna ne sebep oluyordur?
Çözüm UtkuRS 15 Temmuz 2022 aliytrklkmz dedi: Aldığınız model buradaki listede var mı? CL değerleri uyuyor mu? RAM'de bir sorun olmadığından emin misiniz? Doğru porta takıtğınızdan emin misiniz? P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Anakart bu RAM'i desteklemiyormuş. Yönlendirmeniz için teşekkür ederim.
aliytrklkmz dedi: Aldığınız model buradaki listede var mı? CL değerleri uyuyor mu? RAM'de bir sorun olmadığından emin misiniz? Doğru porta takıtğınızdan emin misiniz? P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Anakart bu RAM'i desteklemiyormuş. Yönlendirmeniz için teşekkür ederim.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 15 Temmuz 2022 #2 Aldığınız model buradaki listede var mı? CL değerleri uyuyor mu? Ram'de bir sorun olmadığından emin misiniz? Doğru porta takıtğınızdan emin misiniz? P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Artı 0 Eksi
Aldığınız model buradaki listede var mı? CL değerleri uyuyor mu? Ram'de bir sorun olmadığından emin misiniz? Doğru porta takıtğınızdan emin misiniz? P5G41T-M LX - Destek www.asus.com
KS KS UtkuRS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 15 Temmuz 2022 #3 aliytrklkmz dedi: Aldığınız model buradaki listede var mı? CL değerleri uyuyor mu? RAM'de bir sorun olmadığından emin misiniz? Doğru porta takıtğınızdan emin misiniz? P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Anakart bu RAM'i desteklemiyormuş. Yönlendirmeniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
aliytrklkmz dedi: Aldığınız model buradaki listede var mı? CL değerleri uyuyor mu? RAM'de bir sorun olmadığından emin misiniz? Doğru porta takıtğınızdan emin misiniz? P5G41T-M LX - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Anakart bu RAM'i desteklemiyormuş. Yönlendirmeniz için teşekkür ederim.