Takabilirsiniz. Hiç bir problem olmaz fakat ikinci el bir 750 ti veya rx 460 alabilirsiniz. Hem daha uygun hem daha performanslı olacaktır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Takabilirsiniz. @EnisYalcin Anakartından da belli olduğu üzere o ekran kartları ile işlemcisi muhtemelen darboğaz yapacaktır eğer modlanmış Xeon kullanmıyorsa.
Takabilirsiniz. @EnisYalcin Anakartından da belli olduğu üzere o ekran kartları ile işlemcisi muhtemelen darboğaz yapacaktır eğer modlanmış Xeon kullanmıyorsa.
1080p oynamanızı öneririm darboğaz olmaması için. 8 GB RAM GT 1030 için yeterlidir. Performansı da yeterli olur Fortnite ve CS:GO ve GTA 5 için. PUBG için bilemeyeceğim testlerine bakmadığım için.
1080P Low ayarlarda oynarsınız sorunsuzca.
1080p oynamanızı öneririm darboğaz olmaması için. 8 GB RAM GT 1030 için yeterlidir. Performansı da yeterli olur Fortnite ve CS:GO ve GTA 5 için. PUBG için bilemeyeceğim testlerine bakmadığım için.
1080P Low ayarlarda oynarsınız sorunsuzca.
Tahmini bir FPS söyleyemem. Ben daha önce kendime alacaktım (Daha sonra başka bir ekran kartı aldım). Bu yüzden testlerini çok izlemiştim. İsterseniz Youtube'ye aratıp istediğiniz bütün oyunların testlerini bulabilirsiniz.
Merhaba efendim. Şu anda kullandığım bu ekran kartına RAM ve SSD desteği aldım ve ekran kartı desteği de almak istiyorum. Şu anki kullandığım ekran kartı.
GeForce GT430 DDR3.
6 GB RAM DDR3.
Intel(R) Core(tm)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz (4 cpus), ~2.5GHz
Yardımlarınızı beklıyorum.
Not: Şu anki piyasadan dolayı ucuz ekran kartı yok biliyorum ama net bir bütçem yok Max 600 civarı cıkarım diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.