EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 Çoğu yerde Max 8 GB yazıyor ama ben tam anlamadım olayı, 2x8GB olabiliyor mu bu? Daha net sormam gerekirse, Kingston kvr1333d3n9/8g Bu RAM öyle anakart uyumlu mudur?
Çoğu yerde Max 8 GB yazıyor ama ben tam anlamadım olayı, 2x8GB olabiliyor mu bu? Daha net sormam gerekirse, Kingston kvr1333d3n9/8g Bu RAM öyle anakart uyumlu mudur?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #2 EmirDiyeBiri dedi: Çoğu yerde Max 8 GB yazıyor ama ben tam anlamadım olayı, 2x8GB olabiliyor mu bu? Daha net sormam gerekirse, Kingston kvr1333d3n9/8g Bu RAM öyle anakart uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tek slot 8 GB hiçbir rami takamazsın o anakarta. 4x2 8 yapabilirsin maksimum 4GB desteklediği ram sayısı da az.
EmirDiyeBiri dedi: Çoğu yerde Max 8 GB yazıyor ama ben tam anlamadım olayı, 2x8GB olabiliyor mu bu? Daha net sormam gerekirse, Kingston kvr1333d3n9/8g Bu RAM öyle anakart uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tek slot 8 GB hiçbir rami takamazsın o anakarta. 4x2 8 yapabilirsin maksimum 4GB desteklediği ram sayısı da az.
EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #3 MuratTheFounder dedi: Hayır hocam tek slot 8 GB hiçbir RAM'i takamazsın o anakarta. 4x2 8 yapabilirsin maksimum 4 GB desteklediği RAM sayısı da az. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya DDR3 desteği olduğu da yazıyordu, başka bir şey mi var kaçırdığım.
MuratTheFounder dedi: Hayır hocam tek slot 8 GB hiçbir RAM'i takamazsın o anakarta. 4x2 8 yapabilirsin maksimum 4 GB desteklediği RAM sayısı da az. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya DDR3 desteği olduğu da yazıyordu, başka bir şey mi var kaçırdığım.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #4 EmirDiyeBiri dedi: Nasıl ya DDR3 desteği olduğu da yazıyordu, başka bir şey mi var kaçırdığım. Genişletmek için tıkla... DDR3 zaten fakat G41 Chipsete tek slot olarak takabileceğin en büyük ram 4 GBdir. 8 GB tek slot ram takamazsın 4x2 Dual channel 8 GB yapabilirsin.
EmirDiyeBiri dedi: Nasıl ya DDR3 desteği olduğu da yazıyordu, başka bir şey mi var kaçırdığım. Genişletmek için tıkla... DDR3 zaten fakat G41 Chipsete tek slot olarak takabileceğin en büyük ram 4 GBdir. 8 GB tek slot ram takamazsın 4x2 Dual channel 8 GB yapabilirsin.
EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 MuratTheFounder dedi: DDR3 zaten fakat G41 chipsete tek slot olarak takabileceğin en büyük RAM 4 gbdir. 8 GB tek slot RAM takamazsın 4x2 Dual channel 8 GB yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum sağ ol <3 MuratTheFounder dedi: DDR3 zaten fakat G41 chipsete tek slot olarak takabileceğin en büyük RAM 4 gbdir. 8 GB tek slot RAM takamazsın 4x2 Dual channel 8 GB yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki bunun yerine önerebileceğin bir anakart var mı?(775pin)
MuratTheFounder dedi: DDR3 zaten fakat G41 chipsete tek slot olarak takabileceğin en büyük RAM 4 gbdir. 8 GB tek slot RAM takamazsın 4x2 Dual channel 8 GB yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum sağ ol <3 MuratTheFounder dedi: DDR3 zaten fakat G41 chipsete tek slot olarak takabileceğin en büyük RAM 4 gbdir. 8 GB tek slot RAM takamazsın 4x2 Dual channel 8 GB yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki bunun yerine önerebileceğin bir anakart var mı?(775pin)
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #6 EmirDiyeBiri dedi: Bunu bilmiyordum sağ ol <3 Peki bunun yerine önerebileceğin bir anakart var mı?(775pin) Genişletmek için tıkla... Hocam 775 pin alacağın her anakartta aynı durum var. Hiçbirini 8 GB'ın üstüne çıkaramazsın veya 8 GB tek slot ram takamazsın.
EmirDiyeBiri dedi: Bunu bilmiyordum sağ ol <3 Peki bunun yerine önerebileceğin bir anakart var mı?(775pin) Genişletmek için tıkla... Hocam 775 pin alacağın her anakartta aynı durum var. Hiçbirini 8 GB'ın üstüne çıkaramazsın veya 8 GB tek slot ram takamazsın.
EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #7 MuratTheFounder dedi: Hocam 775 pin alacağın her anakartta aynı durum var. Hiçbirini 8 GB'ın üstüne çıkaramazsın veya 8 GB tek slot RAM takamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ ol yardımın için <3
MuratTheFounder dedi: Hocam 775 pin alacağın her anakartta aynı durum var. Hiçbirini 8 GB'ın üstüne çıkaramazsın veya 8 GB tek slot RAM takamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ ol yardımın için <3