Asus P5G41T MLX ve Xeon E5450 sistem kilitlenme sorunu

Demir Yunus

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi kendim topladım ikinci el parçalardan, hepsi sıkıntısız çalışıyor fakat PC önceden bozuk RAM yüzünden mavi ekran veriyordu. Değiştirdim 8 GB 4x2 Kingston RAM aldım, sorunum düzeldi.
Fakat şimdi işte 4-5-6 günde bir defa PC kendini kilitliyor, yani ekran gidiyor, kararıyor, dıttttttt sesi geliyor. Ancak restart atınca yeniden açılıyor. Başka da bir şey olmuyor ve bu oyun oynarken değil, ısınmadığı zaman da oluyor. Isındığı zaman böyle yaptığını görmedim pek o yüzden kasa içi sıcaklığıyla falan alakası yok. İşlemci vs. Google açtığımda bile oluyor, oyunlarda olmuyor. Saatlerce yüksek ayarlarda GTA 5 oynuyorum bana mısın demiyor.
  • Anakart: Asus P5G41T MLX
  • İşlemci: Xeon E5450 3.0 GHz
  • RAM: 8 GB DDR3 1333 MHz Kingston
  • Ekran kartı: Sapphire R7 260X
  • Power: 600w +80 High Power ( daha yeni sıfır aldım )
  • HDD : 300 GB ( Sorun yok, HD Tune ile taradım )
Not : PC'yi BIOS'una kadar güncelledim. Her şeyi güncel. Görünürde her şey çok iyi fakat nedenini bilenler lütfen yardımcı olursa sevinirim. Bütün parçalar doğru takılı. İşletim sistemi de Windows 7. 2-3 kere farklı format attım değişen olmadı. İşlemci yeni macunlu, ekran kartı yeni macunlu 3-4 aylık. Kasa içi tertemiz. Kabloları bile saklı montajladı. Hava akışı iyi, sıcaklık değerleri iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…