K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 647 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Ağustos 2023 #1 Anakartta zaten 4 GB RAM var ama SSD de almak istiyorum ve RAM modelini bilmiyorum. Bir tane daha 4 GB RAM ve SSD onerebilir misiniz? 128 GB yeterli, cok pahali olmazsa super olur.
Anakartta zaten 4 GB RAM var ama SSD de almak istiyorum ve RAM modelini bilmiyorum. Bir tane daha 4 GB RAM ve SSD onerebilir misiniz? 128 GB yeterli, cok pahali olmazsa super olur.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 RAM modelin ne tam olarak? CPU Z yükleyip SPD ve memory sekmelerinin görüntüsünü yolla. Ayrıca ortalama bütçe? Son düzenleme: 8 Ağustos 2023
RAM modelin ne tam olarak? CPU Z yükleyip SPD ve memory sekmelerinin görüntüsünü yolla. Ayrıca ortalama bütçe?
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 647 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Ağustos 2023 #3 nexpugnable dedi: RAM modelin ne tam olarak? CPU Z yükleyip SPD ve memory sekmelerinin görüntüsünü yolla. Ayrıca ortalama bütçe? Genişletmek için tıkla... Yani 500 diyelim hocam ikisine toplam. Ram modeli onemli mi cok?
nexpugnable dedi: RAM modelin ne tam olarak? CPU Z yükleyip SPD ve memory sekmelerinin görüntüsünü yolla. Ayrıca ortalama bütçe? Genişletmek için tıkla... Yani 500 diyelim hocam ikisine toplam. Ram modeli onemli mi cok?