Asus P5GC MX 133 için İşlemci Önerisi

Daha fazla  
Merhaba efendilerim benim bilgisayarım aşırı berbat ve PUBG oynamak istiyorum ve bu benim hayalım lütfen benim anakarta uygun 50-60 TL arası bir işlemci için yardım eder misiniz? Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Eğer anakartıma uyarsa para biriktirmeye çalışıp Intel Core i3 2,4 GHz alacağım tabii desteklerse.
sistem vilgim.PNG

Ekran kartımın görüntüsü de bu.

Dosya Ekleri

• ee.png
    ee.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba efendilerim benim bilgisayarım aşırı berbat ve PUBG oynamak istiyorum ve bu benim hayalım lütfen benim anakarta uygun 50-60 TL arası bir işlemci için yardım eder misiniz? Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Eğer anakartıma uyarsa para biriktirmeye çalışıp Intel Core i3 2,4 GHz alacağım tabii desteklerse.
Eki Görüntüle 430192
Ekran kartımın görüntüsü de bu.
Bu ekran kartı ile pubg oynayamazsın. İşlemci olarak modlanmış xeon modellerinden biri olabilir. Anakartınızın modeli nedir ?

Bu ekran kartı ile pubg oynayamazsın. İşlemci olarak modlanmış xeon modellerinden biri olabilir. Anakartınızın modeli nedir ?
Asus P5GC MX 133
az önce engellendimde uyarı yedim ondan yeni hesap açmak zorunda kaldım
ayrıca ben açtım 11 12 fps de aldım baya
ama abartılı şekilde kasıyor
kanıt atabilirim isterseniz tabikide

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı