ASUS p5gC-MX/1333 Anakarta PCI Express X16 uyar mı?

yardim edinn

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar konuda da yazdığım gibi Turbox AMD Radeon R7 350 almayı düşünüyorum acaba anakartıma uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartları geriye dönük de uyumludurlar. Yani evet, PCI-e 2.0 destekli anakarta PCI-e 3.0 ekran kartı takabilirsiniz. Fakat ekran kartını daha almadıysanız hiç almayın derim. Turbox olması en önemli faktör almamanız için.

Benim anakartım PCI-e 1.0 trendyoldan 3 saat önce almış bulunuyorum fakat bu üründen 2 tane var trendyolda birisi PCI-e Express 3.0 birisi PCI-e x16 benim aldıgım x16 olanıydı eğer yanlış bilgi vermemişlerse anakartıma uyacak sanırsam fakat 3.0 sa uyarmı?

Sıkıntı yok hocam, ikisi de uyar fakat Turbox/İzoly gibi markalardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Kalitesiz markalar dolayısıyla paranıza yazık. Üstelik R7 350 eski bir kart, onun yerine Asus/MSI/Sapphire RX550 alabilirsiniz sıfır alacaksanız.

Teşekkürler bende uymaz ve elimde kalır diye korkuyordum fakat dediğinizide düşüneceğim. İyi günler.
Benim anakartımda eski zaten ama şuanki ekran kartım cidden berbat 80 derece ısınıyor Nvidia Geforce Turbocache 6200 TM 2005 model ddr1 1gb amd radeon r7 350 şuankinden daha iyimidir yani daha çok fps alırmıyım oyunlarda falan?
Sıkıntı yok hocam, ikisi de uyar fakat Turbox/İzoly gibi markalardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Kalitesiz markalar dolayısıyla paranıza yazık. Üstelik R7 350 eski bir kart, onun yerine Asus/MSI/Sapphire RX550 alabilirsiniz sıfır alacaksanız.
Benim anakartımda eski zaten ama şuanki ekran kartım cidden berbat 80 derece ısınıyor Nvidia Geforce Turbocache 6200 TM 2005 model ddr1 1gb amd radeon r7 350 şuankinden daha iyimidir yani daha çok fps alırmıyım oyunlarda falan?

Son düzenleme:
Yani kalitesiz ve ürünün arkasında durmayan bir firma olduğunu söyleyeyim, arızalanırsa basınız ağrımasın. Garanti konusunda ASUS daha ilgili diye biliyorum. Zaten azıcık foruma bakının Turbox neden önerilmiyor diye, öğrenirsiniz :) Sözde yerli firma imiş (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı