Asus P5K SE Sisteme Upgrade - 750 TL Bütçe

İkinci el almanızı "elektronik" olarak tavsiye etmiyorum. Arkadaşımızın dediği parçalar gayet uygun. İşlemciniz Q6600 için Recep Baltaş "R9 280 dahi takabilirsiniz" demişti.

İkinci el almanızı "elektronik" olarak tavsiye etmiyorum. Arkadaşımızın dediği parçalar gayet uygun. İşlemciniz Q6600 için Recep Baltaş "R9 280 dahi takabilirsiniz" demişti.

Hocam 2.el almayacam zaten eğer darboğazda GTX 960 ile orta ayarlarda 30 FPS nin üstünde bir FPS alırsam para biriktirip güncel bir kart almayı düşünüyorum.

Sizce alabilirmiyim?

Hocam 2.el almayacam zaten eğer darboğazda GTX 960 ile orta ayarlarda 30 FPS nin üstünde bir FPS alırsam para biriktirip güncel bir kart almayı düşünüyorum.

Sizce alabilirmiyim?

GTX 960 ile 30 FPS alırsınız ama her oyunda alamazsınız. Çünkü performans düşüklüğü değişebilir. Sizin yerinizde olsam R9 270 alırdım.

@JaroxJamaica hocam sizin görüşünüz nedir bu konuda belirtirseniz sevinirim.

Hocam önerin için teşekkürler amacım ilerde yeni sistem toplarsam ekran kartını aradan çıkarmak.
Bütçemi biraz daha arttırıp daha iyisini alacam.Teşekkürler @JaroxJamaica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…