Z Zeynelkrks Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ağustos 2018 #1 Merhaba, sistemim 2 GB RAM'e sahip ve bunu yükseltmek istiyorum. Asus P5KPL-AM-SE anakart RAM desteği nedir acaba ? Mesela DDR2 veya DDR3 destekler mi, veya en fazla kaç GB RAM takılabilir ? Çok eski bir anakart olduğu için internette bulamadım, Cevaplarsanız Sevinirim : ) Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2018
Merhaba, sistemim 2 GB RAM'e sahip ve bunu yükseltmek istiyorum. Asus P5KPL-AM-SE anakart RAM desteği nedir acaba ? Mesela DDR2 veya DDR3 destekler mi, veya en fazla kaç GB RAM takılabilir ? Çok eski bir anakart olduğu için internette bulamadım, Cevaplarsanız Sevinirim : ) Teşekkürler.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.508 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Ağustos 2018 #2 Asus'un kendi sitesi. Görüldüğü gibi DDR2 destekli. Ekleyebileceğin RAM miktarı işletim sisteminle alakalı. Win10 kullanıyorsan 8 veya üstü kullanabilirsin.
Asus'un kendi sitesi. Görüldüğü gibi DDR2 destekli. Ekleyebileceğin RAM miktarı işletim sisteminle alakalı. Win10 kullanıyorsan 8 veya üstü kullanabilirsin.
Z Zeynelkrks Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ağustos 2018 #3 Çok teşekkür ederim asusun sitesi gözümden kaçmış Peki Mhz kaç olmalı bir şey farkeder mi ?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 26 Ocak 2020 #4 Hayır, 8 GB ve üstü kullanılamaz. Ayriyetten attığınız fotoğrafta yanlış. P5KPL-SE değil, P5KPL-AM-SE olacak.
Hayır, 8 GB ve üstü kullanılamaz. Ayriyetten attığınız fotoğrafta yanlış. P5KPL-SE değil, P5KPL-AM-SE olacak.