ASUS P5KPL-AM SE Modlu BIOS'da Windows 10 açar mı?

191661

Kilopat
ECS G31T M-7 anakartıma Xeon E5450 aldım. Çalıştı ama sürekli sorun çıkardı. Satıcı anakartımda sorun olduğunu, başka anakartla denemem gerektiğini söyledi. ASUS P5KLP-AM SE sipariş ettim. Modlu BIOS'u gelince hemen kuracağım. Bu anakart Modlu BIOS'da Windows 10 açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum merhaba anakart dün elime ulaştı modlu BIOS kurdum.BIOS ayarlarını buradaki gibi yaptım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama sorun aynı chrome sekmeleri kendi kendine kapanıyor video izleyemiyorum hiçbir şey yapamıyorum.Bilgisayar donuyor,kapanıyor.Sanki bilgisayarda virüs var gibi oluyor.E8400 taktım tekrar normal şimdi.Buradan aldım bu arada;US $18.95 |Intel Xeon E5450 dört çekirdekli 3.0GHz 12MB SLANQ SLBBM işlemci üzerinde çalışır LGA 775 anakart adaptöre gerek yok|lga775 cpu|cpu i3cpu sensor - AliExpress
Satıcıyla konuştum başta bütün testlerden geçip öyle yollanıyor falan dedi.
İade kabul etti 10 gün içinde ürünü pttye göndermezsem para satıcıya aktarılıcakmış.
Ama aliexpress'in iadesinede güvenemiyorum:Aliexpress Iade Şikayetleri - Şikayetvar

PSU'M burada
Wozlo 500w Watt Power Supply - Psu Güç Kaynağı 12cm Fan On-off - n11.com

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı