LEONSCOUT Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #11 O PSU o ekran kartı için yeterli ilerde sistemi güncelleyecek olursan sistemdeki parçalara göre değişime gidilebilir ama şuan için sana yeter.
O PSU o ekran kartı için yeterli ilerde sistemi güncelleyecek olursan sistemdeki parçalara göre değişime gidilebilir ama şuan için sana yeter.
BigThunderr Kilopat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #12 LEONSCOUT dedi: O PSU o ekran kartı için yeterli ilerde sistemi güncelleyecek olursan sistemdeki parçalara göre değişime gidilebilir ama şuan için sana yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımların için birşey daha sorucam biraz fazla oluyorum ama k.b.. Ramleri de değiştireyim diyorum Hi-Level 4GB(2x2GB) 800MHz DDR2 Ram (HLV-PC6400DK/4G) Fiyatı bunu alsam olur mu? Kingston al diyorlar hilevel iyi değil diyorlar da
LEONSCOUT dedi: O PSU o ekran kartı için yeterli ilerde sistemi güncelleyecek olursan sistemdeki parçalara göre değişime gidilebilir ama şuan için sana yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımların için birşey daha sorucam biraz fazla oluyorum ama k.b.. Ramleri de değiştireyim diyorum Hi-Level 4GB(2x2GB) 800MHz DDR2 Ram (HLV-PC6400DK/4G) Fiyatı bunu alsam olur mu? Kingston al diyorlar hilevel iyi değil diyorlar da
LEONSCOUT Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #13 Şuan ki kullandığın RAM ler ve MHZ leri kaç biliyormusun ?
BigThunderr Kilopat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2016 #14 LEONSCOUT dedi: Şuan ki kullandığın RAM ler ve MHZ leri kaç biliyormusun ? Genişletmek için tıkla... Galiba Kingston 2 GB 400 mhz
LEONSCOUT dedi: Şuan ki kullandığın RAM ler ve MHZ leri kaç biliyormusun ? Genişletmek için tıkla... Galiba Kingston 2 GB 400 mhz
LEONSCOUT Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2016 #15 O halde 800Mhz 4 GB Ram alırsak gözle görülür artış olur performansta.
BigThunderr Kilopat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2016 #16 LEONSCOUT dedi: O halde 800Mhz 4 GB Ram alırsak gözle görülür artış olur performansta. Genişletmek için tıkla... evet olur ama hilevel e iyi değil diyorlar kingston al diyorlar kingston alırsam 2 gb 800 mhz alabilirim.
LEONSCOUT dedi: O halde 800Mhz 4 GB Ram alırsak gözle görülür artış olur performansta. Genişletmek için tıkla... evet olur ama hilevel e iyi değil diyorlar kingston al diyorlar kingston alırsam 2 gb 800 mhz alabilirim.
LEONSCOUT Hectopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2016 #17 Ya bunu diyen kanıtlarla gelsin sen bütçene göre bak 4 GB al keyfine bak.
BigThunderr Kilopat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2016 #18 LEONSCOUT dedi: Ya bunu diyen kanıtlarla gelsin sen bütçene göre bak 4 GB al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim LEONSCOUT.
LEONSCOUT dedi: Ya bunu diyen kanıtlarla gelsin sen bütçene göre bak 4 GB al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim LEONSCOUT.