ASUS P5KPL-CM Anakartım ddr2 ve ddr3 aynı anda destekliyor mu

• Konuyu başlatan MKopuz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 4.299
M

MKopuz

Ziyaretçi
Merhaba hemen konuya giriyorum. Ben başka bir forumda konu açtım anakartımla ilgili ve dedilerki anakartın hem ddr2 hem ddr3 destekliyor bu doğrumu doğruysa bilgisayarıma ddr3 bayağı bi parça alıcam şimdiden teşekkürler bu arada Anakartım ASUS P5KPL-CM
P_500.jpg

Merhaba hemen konuya giriyorum. Ben başka bir forumda konu açtım anakartımla ilgili ve dedilerki anakartın hem ddr2 hem ddr3 destekliyor bu doğrumu doğruysa bilgisayarıma ddr3 bayağı bi parça alıcam şimdiden teşekkürler bu arada Anakartım ASUS P5KPL-CM
P_500.jpg
Bende anlamadımda işte donanım da konu açtım böyle dediler Bilgisayarıma neleri almalıyım ? Bakarsan daha iyi anlarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR2 ve DDR3 soketi destekleyen anakartlar var. G41 Combo gibi.
Anakarta ya DDR2 ya da DDR3 bellek takabilirsiniz, ikisi aynı anda takılamaz. Takılırsa sistem çalışmaz.

P_500.jpg
Anakartına sadece DDR2 ram takabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı