Yılmaz Murat
Hectopat
Daha fazla
Selamlar, bugün bu 2. konum olacak ama sormadan parça satın almak istemiyorum haliyle. Neyse konumuza gelelim. Asus P5KPL anakartım var ve ben İşlemci, Ekran Kartı, HDD bu 3 parçasını değiştirmek istiyorum. Anakartım DDR2 destekli olduğu için size bu soruyu soruyorum. Alacağım ekran kartı MSI Amd R7 240 2 GB 128 Bit. Alacağım işlemci Intel Core 2 Quad Q6600, alacağım HDD ise Western Digital 640 GB 3,5" SataII Harddisk.
Bu alacağım parçalar şuan ki anakartımda bir sorun teşkil eder mi ? Güç Kaynağım 400 W'luk. Bir de ekran kartını aldıktan sonra direk monte edip kullanabiliyor muyuz ? Yani ek bir güç bağlantısı felan yapmamız gerekiyor mu, bilginiz var mı? Çok fazla soru sordum galiba. Özür dilerim. Yorumlarınız için teşekkürler
Bu alacağım parçalar şuan ki anakartımda bir sorun teşkil eder mi ? Güç Kaynağım 400 W'luk. Bir de ekran kartını aldıktan sonra direk monte edip kullanabiliyor muyuz ? Yani ek bir güç bağlantısı felan yapmamız gerekiyor mu, bilginiz var mı? Çok fazla soru sordum galiba. Özür dilerim. Yorumlarınız için teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: