N Nurettin Karanfil Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2016 #1 Benim eski bir sistemim var buna yeni parca alicam. RAM ekran karti ve islemci anakartım ASUS P5kPL VM. Dusuk cozunurlukte oyunlari oynatsa yeter. Şimdiden tesekkurler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2016
Benim eski bir sistemim var buna yeni parca alicam. RAM ekran karti ve islemci anakartım ASUS P5kPL VM. Dusuk cozunurlukte oyunlari oynatsa yeter. Şimdiden tesekkurler.
EisenHertz Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #2 O sisteme para harcaman senin büyük zararına olur. Biraz daha bütçe ekle Skylake sisteme geç.
Talha Bayrakoğlu Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2016 #3 EisenHertz dedi: O sisteme para harcaman senin büyük zararına olur. Biraz daha bütçe ekle Skylake sisteme geç. Genişletmek için tıkla... Aynen değmez.
EisenHertz dedi: O sisteme para harcaman senin büyük zararına olur. Biraz daha bütçe ekle Skylake sisteme geç. Genişletmek için tıkla... Aynen değmez.